Imatge arxiu Pilar Rahola

Pilar Rahola torna a generar polèmica en dir que al president del govern se li pot dir «fill de p***»

La catalana ha deixat bocabadats als altres col·laboradors del programa

Pilar Rahola ha tornat a generar polèmica.  Aquesta vegada no ha estat en una de les seves habituals aparicions a TV3, sinó que ho ha fet a 'Todo es mentira', el programa de sobretaula de 'Cuatro', d'on també n'és col·laboradora.

La polèmica s'ha generat arran d'un comentari d'aquesta després d'un insult a Pedo Sánchez. Aquest migdia, el president en funcions es disposava a entrar a un establiment, on assistia a un dinar de feina amb Miguel Ángel Revilla, el president de Cantàbria, quan ha estat  insultat per un cuiner al ben mig centre de Santander. L'escena ha tingut lloc aquesta tarda, just en el moment que Sánchez ha baixat del cotxe, el cuiner d'un establiment proper li ha cridat «fill de puta».

Davant aquest fet, el president càntabre ha volgut respondre a l'home que ha propiciat els insults, mostrant-se clarament alterat. Pilar Rahola, col·laboradora del programa i periodista, en veure les reaccions, lluny de criticar  a la persona que havia insultat públicament al president, ha criticat el comportament de Revilla.

Rahola ha criticat el comportament de Revilla

La catalana creu que la resposta davant l'insult a Sánchez  ha estat per muntar un «numeret», i ha afegit: «És el president del govern, se li pot dir fill de puta». Davant aquesta escena tots els col·laboradors de 'Todo es mentira' han quedat bocabadats, i de fet, un d'ells, Miguel Lago, no ha pogut contenir-se i li ha etzibat: «Al president no se'l pot insultar, que això no és el Camp Nou».

També et pot interessar...