Rosalía i la seva espectacular evolució, com era abans i com és ara

La cantant catalana ha treballat molt per arribar on està ara, tot un èxit mundial que encara està en augment

Rosalía
Rosalía és una autèntica estrella mundial | Instagram / @rosalia.vt

El gran impacte mundial que genera Rosalía és una obvietat, la catalana és un fenomen mundial que cada cop genera més seguidors allà on va. L'artista, que recentment ha fet una col·laboració amb Ozuna, té un passat, on va haver de lluitar molt per arribar on està ara.

Rosalía sempre sorprèn els seus fans

Rosalía Vila és una de les artistes mundials que més fans ha aconseguit en aquests darrers dos anys. Totes les seves cançons tenen una excel·lent acollida en gairebé tot el món, gràcies al seu estil propi. L'artista sempre s'ha mostrat molt fidel al seu gènere musical, però és important destacar que la catalana té una excel·lent veu que li permet cantar qualsevol mena d'estil musical, tal com ho va mostrar l'any 2015 al seu canal de Youtube abans de saltar a la fama.

Està clar que Rosalía té un talent innat, aconsegueix captar l'atenció de tots gràcies a la seva veu. Estem davant d'una artista diferent, una cantant amb molta personalitat marcada amb el seu propi estil, però com hem vist, una estrella capaç de cantar de manera superlativa en qualsevol gènere musical.

De desconeguda a estrella mundial

Actualment la cantant catalana encapçala una infinitat de llistes gràcies als seus darrers senzills: 'Milionària' i 'Yo x ti, tu x mi'. La cantant, mai exempta de polèmica, continua avançant i amenaçant en ser una de les millors artistes de l'època.

 A 'Tú sí que vales' va fer la seva aparició pública

La seva vida privada és tot un misteri, l'artista és molt reservada i la seva personalitat és tota una incògnita, ja que no fa ni tres anys que la catalana es va reivindicar com el fenomen que és avui en dia. Per tant, queda molta Rosalía per conèixer, un misteri de persona, però un excel·lent descobriment artístic, que no tothom va saber veure en el seu dia quan la catalana va participar a 'Tú sí que vales' l'any 2008.

La cantant catalana Rosalía va presentar-se a 'Tú sí que vales' amb només 15 anys | ACN

 

A banda del seu èxit musical, la de Sant Esteve Sesrovires és una gran influencer, una persona que causa furor a les xarxes socials. Els seus 'looks' són autèntica tendència a Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

omw to Philly @miafest

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

També et pot interessar...


Comentaris
Evamaría
Madonna dijo que ella ser fan de Rosalía porque es una cantante con un voz muy diferente y especial comparada con las voces que hoy tienen todas de iguales
Carles
Te tota la raó Madonna.

envia el comentari