YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Pilar Rahola marxa d'una connexió després de ser insultada: «Blanquejadora de terrorisme»

Javier Negre i Miguel Ángel Rodríguez han carregat durament contra ella a 'Todo es mentira'

rahola negre
Pilar Rahola en el seu enfrontament amb Javier Negre | Cuatro

L'agressió a una periodista de Telecinco per part de manifestants independentistes durant l'1 d'octubre ha estat condemnada majoritàriament dins del món polític i de la comunicació, del sector independentista o no independentista. Un exemple ha estat Pilar Rahola en la seva participació en el programa de Cuatro 'Todo es mentira' on ha criticat qualsevol mena de violència «vingui d'on vingui».   

Tot i que ha insistit en el fet que «davant la violència, tolerància zero» o demanar que «els periodistes han de fer la seva feina en llibertat», ha estat el centre dels atacs i insults de Miguel Ángel Rodríguez i Javier Negre, que dubtaven del seu compromís amb la no-violència. Precisament aquest últim ha estat el més dur, ja que després de dir que «Catalunya s'assembla cada cop més al País Basc», ha acusat Rahola de «blanquejar el terrorisme». 

Reaccions a les xarxes 

Davant d'aquesta situació de tensió, Pilar Rahola no ha trigat a deixar la connexió amb el programa, una decisió molt aplaudida a les xarxes on han criticat la duresa de les paraules de negre.   

També et pot interessar...


Comentaris
Carme
Hola, soc catalana i visc al País Basc. El moviment indepentista no es voolent, siempre Hi han cuatre que fan malifetes en els dos extrems. Ara al País Basc estem molt tranquila, penso que es el millor Lloc pero viure a España. Gracies el esforz de totes les forces politiquera i la societat basca (víctimas de les dies bandera) pero buscar solucio al terrorisme i a la represio Dels estar, crec que es un exemple a seguir.
Josep
Pilar digues que si andavant pit I cullons amb tota la força dels catalans que volem la independència sense violència .

envia el comentari