Pilar Rahola posa en dubte al CNI en referència al 17-A: «volem saber la veritat»

La periodista ha tornat a generar debat en plantejar dubtes sobre les investigacions prèvies als atemptats de Barcelona i Cambrils
Rahola ha demanat explicacions al govern espanyol aquest dissabte al programa  'FAQS' | TV3

 

La periodista Pilar Rahola ha tornat a generar debat en plantejar dubtes sobre el CNI i les investigacions prèvies als atemptats de Barcelona i Cambrils del 17-A. Ho ha fet al programa FAQS, de TV3, el qual ha estat dedicat a les diverses informacions sobre la relació del CNI amb l'imam de Ripoll que ha fet públiques el diari 'Público' aquesta última setmana.

 

Va posar en dubte la investigació 

Rahola va posar sobre la taula totes les informacions destacades dels últims dies que relacionaven a Es Satty, l'imam, i al CNI i públicament va voler plantejar tots els dubtes sobre les investigacions dels atemptats de les quals ha demanat explicacions. «Tenim el dret a saber com és que no es van aturar», referint-se a tot el que els agents sabien sobre els moviments dels autors dels atemptats, i Rahola, a més a més, no ha dubtat en dirigir-se al govern espanyol i ha exigit «volem saber la veritat».

 

Seguint en la seva línia de caràcter independentista, ha volgut plantejar els seus dubtes «És estrany que el PP, Ciutadans i el PSOE rebutgin una comissió d'investigació, no?» ha expressat a la televisió catalana amb la seva enèrgica potència de veu.

 

 

El que van revelar els atemptats

Jaume Roures, editor del 'Público' i president de Mediapro, també va ser present al programa d'ahir, per explicar tot el que havien descobert a partir de documents oficials i on va enumerar totes les informacions que tenien. Roures va voler assenyalar que al marge de les interpretacions, els atemptats van fer una revelació sobre la situació dels serveis secrets de l'Estat, reflectint-ne la «negligència».

 

Els periodistes convidats van ser Jodri Barbeta, Anna Grau, Beatriz Talegón i Daniel Basteiro qui van ser els encarregats de preguntar a Roures, al qual Pilar Rahola es va aliar completament. Va destacar la contesta de Talegon, qui va aconseguir els aplaudiments del públic en diverses ocasions, quan es va enfrontar a Grau, qui havia posat en dubte el paper dels Mossos d'Esquadra durant el 17-A.

 

Per completar el debat també estava convidat Alfred Bosch, el conseller d'Exteriors de la Generalitat, qui després de saber les darreres informacions ha enviat una carta als cossos diplomàtics de la Unió Europea per informar-los sobre les suposades novetats del cas amb l'objectiu de reunir-se i parlar sobre el tema.

 

 

També et pot interessar...