Plató del debat de 'La Última Tentación'

El plató de Telecinco es queda mut: «Se sabrà la veritat i no m'importa res més»

La intervenció de Fani al debat de 'La Última Tentación' ha deixat tothom molt impactat

Fani, de 'La isla de las Tentaciones', ha intervingut al plató del debat, però la seva presència estava limitada per algunes condicions.

L'edició especial de l'illa de les parelles està deixant grans moments des que va començar. El programa està carregat d'embolics i conflictes entre els seus participants provocant grans moments.

Tots estan ansiosos per saber què va succeir i veure el final per descobrir qui són els que han superat la prova. Sense cap dubte, en aquesta ocasió l'exconcursant de 'Supervivientes' s'ha tornat a convertir en la principal protagonista.

La setmana passada vam ser testimonis d'una nova deslleialtat per part seva a Christofer. Durant una festa, la madrilenya es va descontrolar i va fer un petó a Julián tot i les promeses que li havia fet a la seva parella.

Els dos es van mostrar molt afectats i ella va demanar una foguera de confrontació per donar explicacions. Aquesta setmana descobrirem com va ser la trobada entre els dos, ja que la setmana passada l'emissió va acabar en aquest punt tan esperat.

Tot i això, en el debat d'ahir dilluns 6 d'octubre, la protagonista va anar al plató de 'Mediaset' i va oferir unes declaracions molt impactants.

Fani, l'advertència que deixa el plató mut

Fani s'ha convertit en una de les grans apostes de la cadena. Ha participat en molts dels realities d'aquesta, destacant per la seva actitud i caràcter.

Aquesta fama ha fet que sigui l'aposta més forta a 'La Última Tentación'. Totes les esperances estan en ella per remuntar les males dades d'audiència de l'estiu. 

Com és habitual en ella, ha aconseguit superar totes les expectatives i estan sent la principal protagonista de l'edició altra vegada. Després de la nova deslleialtat a la seva parella, s'ha convertit en el focus de totes les mirades i tothom vol conèixer la seva versió.

Per això, aquesta setmana ha sigut la convidada estrella al plató on es debaten els afers de l'illa. La principal motivació de la intervenció va ser comentar el temps que va passar entre el petó i la foguera de confrontació, sense revelar cap altre detall.

Aquesta estratègia és una cosa nova en el format, ja que no solen tenir a plató els participants fins al debat final. Tot i això, no va entrar a plató i va connectar amb els presents a través d'una connexió des de la sala VIP.

Durant tota la nit la presentadora es va mostrar molt insistent en què no es revelés cap detall que no havia estat emès. De fet, aquesta ha estat la principal condició que ha hagut de respectar la madrilenya durant la seva intervenció.

Tanmateix, la tasca ha estat complicada, ja que en més d'una ocasió la tieta de Fani va parlar més del compte. A més va haver de posar fre a moltes de les preguntes que els col·laboradors li van llançar a la convidada.

Després de patir molts atacs i estar sotmesa a una pressió per part dels tertulians, va fer una revelació que va deixar impactats als presents. «Algun dia se sabrà la veritat i la diré jo, li molesti Fani o no. Algun dia se sabrà la veritat i no m'importa la resta».

Amb aquestes declaracions s'ha creat una expectació abismal, ja que molts estan començant a especular sobre què vol dir. La protagonista, per la seva banda, va assentir amb el cap i no va oferir cap declaració al respecte.

Haurem d'esperar fins al debat final per comprovar a què es refereix amb aquest advertiment. Tot i això, aquest dimecres descobrirem com va ser la foguera i la decisió final dels dos.