Pla general del plató de Sábado Deluxe amb alguns dels col·laboradors

De plorar la mort del seu amic Àlex Casademunt a trobar l'amor a 'Sálvame'

El director de 'Sálvame' té nou xicot i és un antic conegut de Telecinco

Miquel Valls podria ser el nou amor del director de 'Sálvame', David Valldeperas. Tot arran des que el periodista fos captat pels fotògrafs en actitud afectuosa amb aquest company de la cadena. Fa un temps, Valls va fer-se més conegut per ser un bon amic d'Àlex Casademunt i integrant de l'equip d'Ana Rosa.

Valldeperas porta solter des del setembre del 2020, ja que des que trenqués amb Xoan Viqueira no se li havia conegut cap parella. Ara, però, està molt il·lusionat amb la seva nova conquesta i no ha dubtat a compartir-ho amb amics del programa.

Per la seva banda, Miquel Valls, a més d'exercir com a corresponsal a l'espai matinal de 'Mediaset', també presenta '8maníacs' al canal autonòmic 8tv. Però, no va ser fins uns mesos enrere quan va fer-se més popular arran de la notícia de la mort de Casademunt.

Àlex Casademunt en un photocall
Àlex Casademunt moria fa un temps en un accident de cotxe | GTRES

En una connexió en directe va haver d'informar sobre la pèrdua del cantant, a qui li unia una gran amistat. En aquesta, visiblement emocionat i amb la mascareta posada, tractava de contenir les llàgrimes mentre feia la seva feina.

Tanmateix, Ana Rosa l'interrompia per recordar que tots dos tenien una «relació molt estreta», fins i tot en aquell moment va oferir de primera mà la versió de la família. Ells s'havien assabentat del fatal desenllaç a través de les xarxes socials i va resultar molt traumàtic per a tots.

Fotomuntatge de Miquel Valls i David Valldeperas
Miquel Valls i David Valldeperas, la nova parella de 'Mediaset' | Catalunya Diari

Miquel Valls definia en aquell moment Àlex Casademunt com una persona «tot terreny» i «molt entranyable». A més, havia estat col·laborador de l'espai durant un temps, i també el van qualificar de «molt divertit». Però, malauradament, el passat mes de març acomiadava el seu amic amb 39 anys a conseqüència d'un accident de trànsit.

Ara, després d'un temps, Miquel Valls torna a ser notícia, però aquesta vegada per la seva relació amb el director de 'Sálvame'. Tot i que cap dels implicats ho ha confirmat, les fotos publicades per una revista demostren que hi ha molta complicitat entre tots dos.

A més a més, tot apunta que portarien coneixent-se un temps, sobretot perquè Valldeperas ja li ha presentat el seu grup de persones properes, entre les quals hi ha Carlota Corredera i el seu marit. I és que tots quatre van compartir un aperitiu en un establiment de Madrid.

Així mateix, la nova parella no va tenir problemes a dedicar-se mostres d'afecte, i sense amagar que la seva història d'amor promet tenir un bon futur. Com calia esperar, les indirectes sobre la seva relació no es van fer esperar.

Miquel Valls estava molt unit a Àlex Casademunt

Segons les pistes difoses a 'Sálvame', David Valldeperas podria tenir pensat una escapada amb l'amic d'Àlex Casademunt, concretament seria un viatge romàntic amb motiu de Cap d'Any. Així ho va deixar anar Jorge Javier en fer broma amb ell sobre els seus plans per a Nit de Cap d'Any.

Per a qui no el coneguin, Miquel Valls manté una bona relació amb diverses cares de la cadena, entre ells el reporter Kike Calleja, Ana Rosa Quintana o Patricia Pardo. Es declara un apassionat dels viatges i sempre que pot intentar descobrir algun país nou. És més, últimament ha estat a Àustria, París, Nova York o Marràqueix, llavors comparteix amb el seu noi l'afició per fer la maleta i conèixer nous racons del planeta.

David Valldeperas i Raúl Prieto, directors de 'Sálvame'
El director de 'Sálvame' torna a estar il·lusionat | Telecinco

Fins i tot també ha gosat la literatura, publicant el llibre 'Hilo rojo'. Es tracta d'una novel·la que es basa en la llegenda que les ànimes bessones romanen unides per mitjà d'un cordill. Ara, però, queda per veure si també hi ha connexió entre ell i David Valldeperas.

El reporter, de 36 anys, també va haver de suportar les bromes de les seves companyes de programa, les quals van assegurar que el veien diferent durant una connexió que van fer amb ell. I és que li van preguntar si estava enamorat.

No obstant això, Miquel Valls va intentar tirar pilotes fora, assegurant que tenia problemes de so i que no escoltava el que li deien. Aquesta era una manera de confirmar que sí que hi havia alguna cosa entre ells.