El presentador de televisió Bertín Osborne en una fotografia

Pluja de crítiques a Bertín Osborne pel que va fer durant l'entrevista a Rafa Nadal

El programa amb el conegut tenista ha recollit dades molt bones d'audiència, però les xarxes no han passat per alt alguns detalls

Les xarxes socials s'han acarnissat, un cop més, amb Bertín Osborne, pel seu comportament durant l'última entrevista, realitzada al conegut Rafa Nadal. El tenista va acudir al programa 'Mi casa es la tuya' per fer un repàs a la seva carrera i la seva vida, coincidint amb la seva recent victòria al Roland Garros, torneig que el mallorquí ha guanyat per tretzena vegada.

En aquesta ocasió, Bertín Osborne va fer les maletes per viatjar a Manacor, d'on és natural Rafa Nadal. El tenista espanyol es va mostrar molt sincer durant tota l'entrevista i es va obrir en canal amb el cantant, amb qui va parlar de nombrosos aspectes desconeguts sobre la seva vida professional i privada.

Nadal converteix la seva entrevista en el millor programa de la temporada de Bertín

Rafa Nadal va parlar sense embuts del seu primer any de casat amb la seva dona Mery, més coneguda com a Xisca Perelló en els mitjans de comunicació. També va revelar d'on va néixer el seu ritual de mossegar els trofeus i va recordar els moments més bonics de la seva infància. La veritat és que el tenista va encertar de ple amb totes les anècdotes que anava explicant.

La naturalitat i honestedat de Rafa Nadal van aconseguir enganxar l'espectador i va donar lloc a la millor entrevista del programa de Telecinco aquesta temporada. De fet, va ser el programa que ha sumat millors dades d'audiència i ha batut el rècord d'aquesta temporada amb un 16,2% de 'share' i gairebé 2,5 milions d'espectadors.

 

Crítiques al presentador pel seu comportament

No obstant això, i malgrat les bones dades, molts espectadors han volgut deixar clar que l'èxit de l'entrevista ha estat només gràcies a Rafa Nadal. De fet, són molts els usuaris que han criticat a través de xarxes socials l'actitud de Bertín durant el programa. «Quina diferència veure Rafa, educat i respectuós i contestant a tot, i Bertín bevent tota l'estona, parlant amb la boca plena, gratant-se i explicant coses absurdes. Mare meva...» comentava un usuari a les xarxes socials.

Segons han destacat diversos seguidors a Twitter, Bertín Osborne va tenir dos detalls molt desagradables i impropis per a un programa televisiu de gran audiència. Durant la secció de cuina habitual al programa, el cantant va fer mostra de la seva mala educació amb dues actituds que van generar nombroses crítiques. 

Per començar, els usuaris van atacar el presentador per parlar contínuament amb la boca plena, que trenca amb una de les principals normes de les bones maneres. Si ja és una cosa que en l'àmbit privat resulta molt desagradable, ho és més si té lloc a la petita pantalla. «Bertín parlant amb la boca plena i llançant perdigons a qui hi ha davant», lamentava un usuari. «No es pot ser més porc que Bertín, parla amb la boca plena de menjar. Quin fàstic d'home!», afegia un altre.

A més, els usuaris van al·lucinar en veure Bertín Osborne beure vi com si no hi hagués un demà. Les xarxes socials es van fer ressò de la quantitat de vegades que el cantant va aprofitar per demanar beguda, tot i estar treballant. «Ah, però queda vi? No s'ho ha begut tot ja Bertín?» es preguntava irònicament una usuària. En definitiva, el conegut presentador torna a rebre pals, celebrant això sí, els bons resultats a Telecinco.