YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El polèmic tractament del rescat de Julen a 'Sálvame'

El programa rep moltes crítiques per barrejar la notícia amb realities i frivolitats

Taula de debat sobre el cas Julen en 'Sálvame'
Taula de debat sobre el cas Julen en 'Sálvame' | TELECINCO

Des que la notícia va ser portada de tots els mitjans de comunicació, el rescat de Julen està sent el centre d’atenció en totes les xarxes socials. Aquesta gran difusió ha permès seguir les novetats i els avanços que està tenint la investigació gairebé minut a minut. El problema sorgeix quan formats de comunicació inverteixen temps en un cas que tradicionalment no haguessin inclòs en el seu programa.

Això mateix és el que ha passat a 'Sálvame' per incloure en el seu contingut la notícia del rescat. Va rebre de seguida moltes crítiques d’usuaris de les xarxes socials pel tractament tan frívol de l’operatiu de rescat.

'Sálvame' inclou en el seu contingut el rescat de Julen

La polèmica arriba quan el programa presentat per Jorge Javier Vázquez decideix el passat dimecres afegir un contingut poc habitual en el seu espai televisiu. Al llarg de la jornada van incorporar connexions en directe i fins i tot un debat amb els col·laboradors del programa sobre el rescat del petit de dos anys, Julen.

Parlar d’una notícia tan delicada i dolorosa juntament amb altres frivolitats del programa i de Telecinco, com poden ser novetats sobre el reality 'GH DÚO' o l’addicció a les drogues de Kiko Rivera, no és del tot comprensible, segons han denunciat espectadors i usuaris a través de les xarxes socials.

El polèmic tractament de la notícia

No té cabuda discutir sobre el salari dels famosos per passar a continuació a una taula de debat sobre el rescat de Julen acompanyada d’una connexió directa amb Madrid. Malgrat la brusquedat d’aquest esdeveniment, les tertulianes Chelo García Cortés i Gema López van relatar el succés amb altres experts, mentre que de fons apareixia l’indret en el qual s’està produint el rescat.

Més notícies relacionades: El mal temps, el principal contratemps per al rescat d'en Julen.

Immediatament després d’acabar el debat, no van tenir cap inconvenient en tornar a parlar de Rocío Carrasco i altres frivolitats.

Rafa Mora parlant de l'addició de Kiko Rivera
Rafa Mora parlant de l'addició de Kiko Rivera | TELECINCO

 

Les xarxes socials arremeten contra 'Sálvame'

Davant del tractament d’aquesta notícia en la premsa rosa, no va trigar a aparèixer una multitud d’usuaris indignats fruit d’un tweet en el qual el programa manifestava: «Seguim de prop el  rescat del petit Julen. Tots els detalls dels dispositius de recerca».

Algunes de les crítiques que han carregat contra 'Sálvame' són les següents: «Em sembla fastigós que feu això i que poseu en el debat persones del programa fent comentaris patètics sobre el comportament del pare. Avui toca explotar el drama aliè. Per informar d’això estan els informatius». «No entenc que tracteu aquest tema. Gemma m’ha semblat tan insensible que em repulsa. No és el mateix parlar d’això que de Kiko Rivera. Serietat si us plau».

En un programa en el que no és habitual parlar d’aquests temes no s’hauria d’incloure un drama amb tan poca delicadesa i tractar-lo al mateix nivell que els realities. Esperem que no es torni a repetir aquesta situació. Molts ànims per a la família de Julen.


Comentaris

envia el comentari