'Late Motiv' crea un '10 Years Challenge' amb diversos polítics espanyols

En el vídeo, hi apareixen personatges de renom de l'esfera política actual, tals com Pedro Sánchez, Santiago Abascal, Cristina Cifuentes o Ínigo Errejón | Les comparacions resulten d'allò més esbojarrades i divertides

El programa 'Late Motiv' es caracteritza per sustentar-se sobre els eixos de l'humor i l'atreviment. Totes les seccions de l'espai, de fet, estan pensades per informar sobre els aspectes més destacats de l'actualitat, però fent-ho sempre en clau d'humor. És ben sabut que l'última tendència a xarxes socials és la coneguda com a '10 Years Challenge', un repte que s'ha fet viral i que consisteix a mostrar el canvi que ha patit qualsevol persona  al llarg dels últims deu anys. I, com no podria ser d'altra manera, el programa conduït per Buenafuente ha decidit reinventar aquest 'Challenge' i fer-ne la seva pròpia versió, oferint un resultat d'allò més hilarant.

Així les coses, durant el dia d'ahir els comptes oficials de Facebook i Twitter de 'Late Motiv' compartien la gravació en qüestió, oferint a aquells qui ja l'havien vist la possibilitat de rememorar el moment, i permetent a aquells qui no havien tingut la sort de veure'l de gaudir-ne.

Comparen Santiago Abascal amb Franco

El vídeo comença amb un dels homes que més popularitat ha adquirit a Espanya al llarg de les últimes setmanes: Santiago Abascal, el líder de VOX. A la part esquerra de la imatge podem veure al president de la formació d'ultradreta amb la inscripció «2019» superposada, i després d'uns segons d'espera, a la meitat dreta de la pantalla hi apareix, ni més ni menys, que el dictador Francisco Franco, acompanyat de la xifra «2009».

Abascal
Santiago Abascal és comparat amb el dictador Francisco Franco | Late Motiv

 

El segon damnificat és Pedro Sánchez. El president del govern espanyol surt a la part esquerra ben elegant i amb el seu millor somriure, i poc després fa aparició el seu 'jo' d'abans: Ken, el popular ninot que es configura com el xicot de la Barbie.

Late Motiv
Pedro Sánchez és comparat amb un ninot Ken | Late Motiv

 

Tot seguit és el torn de l'exministra d'Ocupació i Seguretat Social d'Espanya, la popular Fátima Báñez que, en el moment de la comparativa, és representada per l'humorista Millán Salcedo.

Late Motiv
Late Motiv compara Fátima Báñez amb Millán Salcedo | Late Motiv

 

Errejón, un dels més damnificats

Però, sens dubte, un dels millors moments del vídeo té relació amb el '10 Years Challenge' del conegut Íñigo Errejón —del qual es va fer públic ahir que té previst presentar-se a les eleccions del maig amb Carmena i sense Podem—. Així les coses, el programa ha volgut posar l'accent en el fet que Errejón sembla molt més jove del que realment és, i per això la imatge de l'any 2009 és la d'un espermatozoide, just en el moment en què està fecundant l'òvul.

Late Motiv
Segons Late Motiv, fa 10 anys Íñigo Errejón era un espermatozoide | Late Motiv

 

A mode de cloenda, el programa ha fet servir la imatge d'una de les polítiques que més notícies va protagonitzar durant la segona meitat de l'any passat. Aquesta és Cristina Cifuentes, i és l'única a la qual se la compara, veritablement, amb una foto seva del passat. El que crida més l'atenció, però, és que ara sembla més jove que fa una dècada.

Late Motiv
Cristina Cifuentes és l'única de la qual han fet servir una imatge real | Late Motiv