Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
The Masked Singer

L'exitós talent 'The Masked Singer' podria arribar a Espanya

Es tracta d'un concurs musical on es desconeix la identitat dels participants fins que són eliminats

The Masked Singer
Una actuació del concurs 'The Masked Singer' | INDIEWIRE

 

El concurs musical 'The Masked Singer', el qual està triomfant entre l'audiència americana, podria arribar pròximament a les nostres pantalles. El portal 'La Coctelera' explicava fa uns dies que  la productora Fremantle ha adquirit els drets per produir al nostre país aquest talent show

La peculiaritat del concurs

El funcionament d'aquest programa és senzill. Es tracta d'un concurs musical on es compta amb la participació d'un total de dotze persones.  Però hi ha un petit detall que diferencia aquest format d'altres: els cantants porten màscares i altres disfresses per evitar que l'audiència pugui saber la seva identitat. 

  • ET POT INTERESSAR: Emotiu missatge de Yurena a la seva mare malalta: «Mama, t’estimo, ho ets tot per mi»

De fet, el públic i el jurat només poden conèixer l'aspecte físic dels participants quan aquests són eliminats. D'aquesta manera, es propicia que els concursants siguin valorats únicament per la qualitat de la seva veu.

Un èxit als Estats Units

Aquest format està causant sensació entre els americans, ja que s'ha convertit en la millor estrena d'aquesta temporada per a la cadena Fox.  El jurat del talent show als Estats Units està format per Nicole Scherzinger, Ken Jeong, Jenny McCarthy i Robin Thicke i el presentador és Nick Cannon.

  • ET POT INTERESSAR: Preocupa l'estat de salut de Mario Vaquerizo

La bona acollida entre el públic americà fa presagiar que pot passar el mateix al nostre país. Pel que fa a la productora Fremantle sembla que ho té clar perquè ja es va interessar a adaptar aquest format al públic espanyol abans de conèixer l'èxit que ha aconseguit als Estats Units.

El Grup Mediaset podria estar interessat

Tot i que de moment tot són especulacions i no hi ha cap acord signat, 'Fórmula TV' va apuntar que el més probable és que el Grup Mediaset sigui el primer grup de comunicació espanyol que s'interessi a emetre l'espai, ja que té molt bona relació amb la productora.

Got Talent España
Imatge de 'Got Talent España' | Telecinco

 

Fremantle també està darrere d'un dels programes d'entreteniment més exitosos de Telecinco: 'Got Talent España', un talent show que tornarà aquest any amb novetats com la incorporació de Paz Padilla i Eva Isanta a la plantilla del jurat. Altres espais destacats d'aquesta productora són 'Factor X' de Telecinco o 'Donde menos te lo esperas' de Cuatro.