El ‘Polònia’ parodia la trobada de Bertín Osborne amb Casado, Rivera i Abascal

Sota el títol ‘Mi caverna es la tuya’, el programa de TV3 va fer una anticipació del programa ‘Mi casa es la tuya’, i el cert és que el resultat guarda una gran semblança amb el que va acabar passant en realitat

Polònia
El ‘Polònia’ parodia la trobada de Bertín Osborne amb Casado, Rivera i Abascal | Polònia

Un dels temes que més interès ha suscitat aquest cap de setmana ha estat, sens dubte, l’entrevista que Bertín Osborne va realitzar a Pablo Casado, Albert Rivera i Santiago Abascal en el marc del programa ‘Mi casa es la tuya’. Per a la seva promoció, Telecinco va intentar mantenir oculta la identitat dels assistents, afegint una mica de misteri a la qüestió en fer públic que tan sols tres dels candidats a la presidència havien acceptat la seva invitació.

Evidentment, les sospites van quedar confirmades aquest mateix divendres, i el cert és que no va agafar per sorpresa a ningú que els tres convidats fossin els líders del PP, Cs i VOX. No obstant, hi va haver qui va anar un pas més enllà, i no només es va atrevir a pronosticar els convidats del programa d’Osborne, sinó que fins i tot va predir algunes de les escenes que tindrien lloc durant l’entrevista. Estem parlant, com no podia ser d’altra manera, del ‘Polònia’ de TV3.

El ‘Polònia’ s’anticipa a la realitat amb ‘Mi caverna es la tuya’

Sí, el ‘Polònia’ ho ha tornat a fer. El gag, batejat amb el nom de ‘Mi caverna es la tuya’, comença clamant el següent: «Els tres porquets. Els triglicèrids. Les coses bones sempre venen de tres en tres, com els meus tres convidats d’aquesta nit», frase dita per un Bertín visiblement emocionat.

Aquesta no és, però, la broma més hilarant que presenten. I és que al llarg de l’sketch podem sentir com Bertín diu que té ‘síndrome d’Stendhal’ —una malaltia psicosomàtica que fa aparició quan l’individu en qüestió s’exposa a obres d’art—, o com els líders de les diferents formacions es posicionen en ser preguntats per la seva postura en relació al feminisme.

En aquest sentit, mentre Rivera respon que es decanta pel «feminisme, però liberal» i Casado demana «igualisme», Santiago Abascal clama que ell és més partidari del «masclisme». Al final del gag, tots tres acaben agitant-se junts, representant d’una manera molt encertada la concepció que els seus enemics polítics tenen del que ja es coneix popularment com ‘el trio de dretes’. 


Comentaris

envia el comentari