YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Possible abandonament a 'La isla de las tentaciones': «Se l'ha tirat»

La concursant s'ha cansat de totes les traïcions que està cometent la seva parella

Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa
Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa | Mediaset

No han hagut de passar més de cinc minuts des que ha començat la nova gal·la de 'La isla de las tentaciones' perquè una de les noies digués que volia tornar a casa. Estem parlant de Lucía, qui considera que la seva presència ja no té cap sentit després d'entrar a concursar amb la seva parella Manuel. Lucía va entrar al programa afirmant que el seu nuvi ja l'havia fet quedar com la qui tenia banyes al seu poble, però que no li permetria que li fes el mateix davant tota Espanya.

Doncs bé, sembla que la noia sigui una eminència al tarot i la vidència, ho ha encertat. El seu nuvi l'ha tornat a enganyar i aquesta ho ha hagut de veure a través de la tauleta que els acompanya en cada una de les fogueres que podem veure des de casa. Lucía ha hagut de veure més d'una infidelitat, han estat concretament dues i cada una d'elles més potent. Recordem que Manuel va trencar el gel amb Stefany, fent-li un petó i propiciant carícies que no han agradat gens a Lucía.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Quan la jove intentava recompondre's d'aquesta traïció, li ha arribat una segona i encara pitjor que la primera. La jove ha hagut de veure com la seva parella es feia un petó amb una altra noia, amb aquest cas Fiama, concursant de la segona edició del programa i que ara tornava com a soltera per trobar l'home de la seva vida.

El cert és que no sabem si el trobarà, però el que està clar és que Manuel ho té més que provat. Lucia ha hagut de veure com Manuel pujava la temperatura amb Fiama al sofà, al llit i fins i tot, a la piscina. Això ha acabat de rematar a la jove, que no ha pogut gestionar la ràbia i la pressió que estava patint en aquell moment.

Les seves companyes han intentat donar-li ànims, però aquests intents no han servit de res. Ja era tard, Lucía estava molt encesa i després de veure com llençava les joies que li va regalar Manuel, en aquest últim programa ha fet un pas més i que podria ser molt decisiu tant per ella com per Manuel, que es trobava a l'altra illa.

Lucía vol marxar del programa, aquesta no està disposada al fet que el seu nuvi la segueixi humiliant amb altres nois, un fet que no tingut problema a fer sabent que la seva parella ho acabaria veient quan arribés el moment.

Foguera de confrontació a la vista

Tot i que Lucía ha demanat marxar a l'inici de la gala, Sandra Barneda li ha demanat prudència i que ho medités amb les seves companyes unes hores més. Una meditació que el cert és que sembla bastant estúpida si tenim en compte que la seva relació ja no pot anar a pitjor i que ja gairebé millor que torni a casa seva i deixi d'estar supeditada pel que fa a Manuel.

Aquest ja ha dit que ara només li queda afrontar la realitat i dir-li a Lucía que ja no la vol. Part d'aquesta motivació és causada per part de Fiama, però el cert és que cap part diu que la relació hagi de durar més enllà de l'emissió del programa i que potser quan tornin a Espanya o abans, Fiama decideix no estar amb ell i aquest tornaria sol.

En l'avanç de la pròxima setmana es pot veure a Sandra Barneda acceptant una foguera de confrontació. Aquesta foguera i pel que sembla, està sol·licitada per un dels nois, però a la imatge no podem veure qui és el concursant que ho sol·licita. Serà Manuel? La setmana que ve ho sabrem.


Comentaris

envia el comentari