El nou amor que pot estar sorgint a 'Supervivientes' i revolucionaria Espanya

Els implicats comparteixen moments romàntics i confessions a Hondures

Maite Galdeano i Jorge Javier Vázquez a un debat de Gran Hermano (08-01-19)
Els implicats comparteixen moments romàntics i confessions a Hondures | GTRES

Els dies a Hondures són llargs i complicats i a poc a poc comencen a sorgir noves complicitats. La relació entre Ivana Icardi i Hugo Sierra sorprenia tothom el quart dia de 'Supervivientes', però ara una nova parella podria estar sorgint a l'illa i podria fer ombra al primer amor. 

Jorge Javier avisava en la gala d'aquest dijous que el fet de tenir parella no evita, a vegades, que s'encengui la flama entre dos concursants. I és que els dos implicats en el possible nou romanç tenen parella fora. 

Confessions sota les estrelles

Si bé és cert que en un primer moment la relació entre Albert Barranco i Rocío Flores no començava del tot bé per la gran tensió entre el català i la tieta de Rocío, Gloria Camila, amb qui Barranco va tenir un 'affaire', sembla que la cosa ha donat un gran tomb. Rocío Flores hauria oblidat el mal tràngol d'Albert amb la seva tieta i tots dos s'han engrescat en un seguit de jocs i carícies que donarà molt de què parlar.

En les últimes imatges que ha emès el programa, es podia veure com els dos concursants esperaven que caigués la nit junt per observar les estrelles i les constel·lacions. Però no ha estat l'únic moment que han compartit en la intimitat: sumen estones de confessions i, fins i tot, s'han desvelat secrets de la infància que mai abans havien explicat a ningú. Caldrà esperar per veure com evoluciona la història i si hi ha nova parella a 'Supervivientes' o simplement els aires d'Hondures magnifiquen l'afecte entre concursants.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari