YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Preocupació per la salut de Sofia després de l'última aparició en públic

La reina emèrita pateix per tot el que s'està dient del seu marit

La reina Sofia en el funeral de Plácido Arango, a Madrid
La reina emèrita no passa per un bon moment | Cedida

No és molt difícil d'imaginar el calvari que està vivint la reina Sofia. El seu marit ha ficat la pota amb els seus escàndols econòmics i posa en dubte l'estabilitat de Zarzuela. Per si no fos poc, tota la informació que surt a la llum sobre Joan Carles posa en evidència el seu idil·li romàntic passat amb Corinna.

L'últim que sabem és que el monarca li va donar l'escandalosa xifra de 65 milions d'euros, a més de rellotges d'alta gamma que van anar a parar al canell del fill de Corinna. Mentrestant, a Casa Reial es queden de braços plegats i no desmenteixen rumors. Amb tota aquesta tempesta mediàtica, no és estrany que Sofia estigui en un dels seus pitjors moments personals.

La reina emèrita ha presidit la 55 edició de l'entrega dels Premis Reina Sofia de Pintura i Escultura, celebrada a la Casa de Vacas de Madrid. Durant l'acte, se l'ha pogut veure amb un aspecte desmillorat, poc somrient i sense transmetre aquella felicitat a la qual ens tenia acostumats. Avui dia, Sofia és un dels membres de la Família Reial que millor conserva la reputació, però ho paga a un preu molt alt.

La reina Sofia president els premis Reina Sofia de Pintura
L'aspecte de Sofia preocupa a la Família Reial | Cedida

Sofia està molt desgastada

Les imatges parlen soles: l'emèrita no aguanta més i està molt desgastada per tot el que està passant. El seu marit li podria haver estat infidel, un rumor que porta més de 20 anys escoltant, i ara no només hi ha proves d'aquesta infidelitat, sinó que ha de suportar els escàndols econòmics de Joan Carles i seguir posant bona cara. Tot alhora resulta impossible.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari