Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Preocupació a 'Sálvame' per una excol·laboradora: «M'han trobat un bony al pit»

Adriana Abenia revela que li han extirpat un bony sospitós del pit

Els col·laboradors de 'Sálvame' han tornat a quedar tocats després de conèixer el problema de salut d'una de les seves companyes. Després de rebre la trista notícia del càncer de pulmó que pateix Mila Ximénez, l'equip del programa de Telecinco acaba d'assabentar-se que la seva excompanya Adriana Abenia, va haver de ser intervinguda quirúrgicament per un bony sospitós al pit.

Adriana Abenia ha estat intervinguda quirúrgicament

Adriana Abenia va ser col·laboradora de 'Sálvame' i 'Sálvame Deluxe' entre els anys 2010 i 2012. La presentadora de televisió, escriptora i actriu espanyola va decidir allunyar-se de Telecinco per participar en diversos programes televisius de TVE, La Sexta, Aragón TV i Cuatro.

En l'actualitat, la presentadora treballa al programa 'Espejo Público' d'Antena 3, on col·labora com a reportera des de principis d'any. Tot i treballar en un nou projecte televisiu, l'actriu no està travessant un bon moment. L'excol·laboradora de 'Sálvame' ha revelat en les seves xarxes socials que va ser intervinguda quirúrgicament per un bony sospitós que van diagnosticar-li al pit.

L'excol·laboradora de 'Sálvame' ho ha explicat a Instagram 

Tot i que Adriana Abenia sempre ha intentat mantenir la seva vida privada fora del focus mediàtic, la presentadora ha volgut revelar la situació que està travessant amb l'objectiu d'evitar especulacions. «No sabia si explicar-ho o no, però sempre he procurat ser honesta amb el que sento i el que faig, i per tal d'evitar especulacions, prefereixo dir-vos-ho jo, ja que sempre heu respectat la meva vida» començava escrivint la col·laboradora en el seu compte d'Instagram.

La presentadora de televisió s'ha endut un bon ensurt en assabentar-se que tenia un bony sospitós al pit, però ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors assegurant que l'extirpació ha estat tot un èxit. A més, Adriana Abenia ha reconegut que ha aprofitat el seu pas per quiròfan per corregir el volum dels seus pits després del part.

«Fa poc em van detectar un bony sospitós al pit i, encara que estic cansada, l'operació ha anat molt bé, de fet he aprofitat per corregir el volum perdut després de convertir-me en mare i augmentar-lo una miqueta» comentava la col·laboradora en xarxes socials. Junt amb el missatge, la presentadora va voler afegir una fotografia de l'habitació en la qual es troba hospitalitzada i descansant després de la intervenció.

Les reaccions en xarxes socials 

En el post publicat a Instagram, Adriana Abenia ha aprofitat per agrair tot el suport del seu marit, Sergio Abad, i enviar un missatge a la seva petita filla. «Sergio, és una sort tenir-te a prop, ets llar. Luna, en res podré tornar-te a veure i jugar amb tu, cuida dels avis», escrivia la saragossana.

Adriana tampoc s'ha oblidat de donar les gràcies a l'equip mèdic que l'ha atès. «Gràcies pel vostre afecte i professionalitat i a tu, Iván Mañero, per ajudar-me a enfrontar-me a aquest moment que tanta por em feia i donar color a un quiròfan», compartia la col·laboradora. Després de revelar la notícia, Adriana Abenia ha rebut desenes de comentaris de suport i afecte en el seu compte d'Instagram.

Usuaris anònims i personatges coneguts han volgut animar a la col·laboradora en aquesta complicada situació. «Força i enhorabona per ser tan transparent», escrivia Tania Llasera; «Cuida't bonica», comentava Raquel Sánchez Silva; mentre que la seva amiga Anne Igartiburu afirmava: «Amiga! Ets llum i alegria. Un petó al front».

La col·laboradora també ha aprofitat la visibilitat del seu post per enviar un important missatge als seus seguidors i donar les gràcies al seu cercle més proper. «Com us deia fa uns dies, la millor lluita és la detecció primerenca, no ho oblidem. Us estimo i gràcies als pocs que ja ho sabíeu i m'heu acompanyat com mai», assegurava Adriana.