Un famós presentador de televisió, parella d'un reporter de Telecinco

Els dos rostres televisius comparteixen una relació que ha sortit a la llum gràcies a les seves publicacions a les xarxes socials

L'exconcursant d'Operación Triunfo, Ricky Merino, i el reporter de Mediaset Pablo de Miguel
La parella ha compartit diverses fotografies junts | Instagram

La rivalitat entre cadenes no ha aconseguit que aquesta parella de famosos televisius comencin una bonica relació d'amor. D'una banda, tenim a l'ex-concursant d' 'Operación Triunfo' i presentador d' 'El Chat de OT', Ricky Merino. El mallorquí de 33 anys s'ha convertit en un dels personatges més estimats de l'edició d'al 2017, deixant una mica enrere la seva faceta musical per convertir-se en presentador a partir d'al 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchachada # OTChat8

Una publicació compartida de Ricky Merino (@rickymerino) el

Tot i que en aquests moments Merino es troba allunyat de la pantalla i de l'Acadèmia després de la cancel·lació momentània del programa de La 1, el seu gran carisma i sentit de l'humor l'han convertit en un presentador amb molta projecció de futur.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Una publicació compartida de Pablo De Miguel (@_pablodemiguel) el

El concursant ja havia mantingut presumptament una relació durant el programa amb un dels seus companys, Agoney, però ara té un altre xicot molt conegut a la petita pantalla, tot i que en aquest cas d'una altra cadena.

Una parella entre TVE i Mediaset

Es tracta del reporter de Mediaset, Pablo de Miguel. El periodista de 34 anys d'edat és un conegut reporter en el món de la televisió. Actualment, treballa en el programa de Cuatro 'En el punto de mira' però fa anys ja va saltar a la fama pels reportatges realitzats a La Sexta per 'Equipo de Investigación' presentat per Glòria Serra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+1 i +2

Una publicació compartida de Pablo De Miguel (@_pablodemiguel) el

La parella ha compartit multitud de fotografies junts a Instagram, on els hem pogut veure gaudir d'una tarda de platja, viatges a Londres o a Nova York, una nit de teatre i fins i tot inoblidables moments en el saló de casa. Desconeixem com el destí ha ajuntat a aquesta parella de famosos, però la veritat és que els seus seguidors estan encantats amb aquesta relació que han fet pública a través de nombroses instantànies a les xarxes socials.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Moltíssim baseball.

Una publicació compartida de Ricky Merino (@rickymerino) el


Comentaris

envia el comentari