Tamara Gorro es trenca per la mort d'una amiga molt jove

La col·laboradora ha compartit el seu dolor a les xarxes socials

Tamara Gorro
Tamara Gorro ha compartit una fotografia en homenatge a una seguidora | Catalunya Diari

Sense cap dubte, una de les col·laboradores de televisió més actives en xarxes socials és Tamara Gorro. I és que  la 'influencer' no dubta a compartir tot amb els seus seguidors- als que s'ha batejat com 'família virtual'-, tant els seus moments més divertits en família, com els seus projectes professionals, les seves fotos més atrevides i fins i tot els complicats instants que ha passat la seva família pel coronavirus.

Una pèrdua a la seva «família virtual»

Ara, en aquestes mateixes xarxes ha donat a conèixer el dolor que està patint per la pèrdua d'algú molt jove. Es tracta d'una seguidora que ha mort per un càncer. Tan consternada s'ha quedat Gorro amb aquesta pèrdua que no ha dubtat a dedicar-li una publicació només a ella.

Així, ha pujat al seu perfil d'Instagram una fotografia de la seva mà portant una rosa que mira cap al cel. Imatge que no ha dubtat a acompanyar amb un sentit i emotiu missatge que és tot un homenatge a aquesta fan tan especial. «Perdre a algú de la família virtual, és perdre a un dels meus. Vosaltres no sou fans, sou persones que m'apassiona conèixer, dialogar, compartir els meus problemes i també saber els vostres. No em cal conèixer-vos per a estimar-vos. D'aquí neixen les alegries i, per desgràcia, també les penes, el dolor...», començava la model.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perdre a algú de la família virtual, és perdre a un dels meus. Vosaltres no sou fans, sou persones que m'apassiona conèixer, dialogar, compartir els meus problemes i també saber els vostres ... No em cal conèixer-vos per a estimar-. D'aquí neixen les alegries i per desgràcia també les penes, el dolor ... Avui el meu cor s'ha trencat a l'saber que una de nosaltres va marxar a el cel. Els meus converses amb ella eren constants, no només jo l'animava en els seus dies amb la quimioteràpia, ella sempre em aconsellava i el més important, em volia, ens volíem. Ens va quedar pendent el conèixer-nos en persona, però no dubtis que algun dia ho farem i l'abraçada serà immens. Aquesta rosa és per a tu estimada i preciosa @anitaurbano sempre et recordaré. Tot el meu amor i afecte per la seva família i amics. I a tots i totes vosaltres, si us plau no em falteu, perquè sou molt importants per a mi, i em trenqueu de dolor ... Us estimo familiar virtual

Una publicació compartida de Tamara Gorro (@tamara_gorro) el

«Avui el meu cor s'ha trencat al saber que una de nosaltres va marxar al cel. Les meves converses amb ella eren constants, no només jo l'animava en els seus dies amb la quimioteràpia, ella sempre m'aconsellava i el més important, m'estimava, ens estimàvem».

«Ens va quedar pendent conèixer-nos en persona, però no dubtis que algun dia ho farem i l'abraçada serà immensa», afirmava Gorro sota la publicació. «Aquesta rosa és per a tu estimada i preciosa @anitaurbano. Sempre et recordaré. Tot el meu amor i afecte per la seva família i amics».

Un petit homenatge al seu perfil

Unes sentides paraules que Tamara ha volgut acabar donant-li un missatge a tots els seus seguidors deixant-los clar l'important que són per a ella: «I a tots i totes vosaltres, si us plau, no em falteu perquè sou molt importants per a mi i em trenqueu de dolor... Us estimo família virtual».

Aquest homenatge a la seva seguidora morta ha donat lloc al fet que altres dels seus incondicionals s'hagin sumat als missatges de condol amb comentaris com ara «Molta força a tota la seva família. Avui el cel té un àngel lluitador més» o «Tan bonica, lluitadora, plena de vitalitat. Estem tots trencats de dolor. T'enviem molts petons i abraçades al cel».


Comentaris

envia el comentari