Una presentadora de TV s'assabenta que té càncer gràcies a una espectadora

La seguidora li va escriure un correu advertint sobre el seu bony al coll

Victòria Price s'assabenta de la seva càncer gràcies a una espectadora
Victoria Price s'assabenta de la seva càncer gràcies a una espectadora | Twitter

Victoria Price, una reportera de canal de notícies nord-americana WFLA, ha compartit a les seves xarxes socials com va descobrir que pateix càncer de tiroide. «Resulta que tinc càncer. I l'hi dec a un dels nostres meravellosos espectadors per avisar-me», ha escrit al seu compte de Twitter.

Després de veure el missatge en què la seguidora la deia «Hola, acabo de veure el teu reportatge a les notícies. El que em preocupa és el teu bony al coll. Si us plau revisa la teva tiroide. Em recorda al meu coll. El meu va resultar ser càncer. Cuida't», la presentadora va acudir al seu metge. Allà va descobrir que el seu bony al coll va resultar que també era càncer. «Si mai hagués rebut aquest correu, mai hagués cridat al meu metge i el càncer hauria seguit propagant. És un pensament aterridor i humiliant», ha manifestat la reportera.

Una quarantena difícil

A més, també ha compartit el difícil que ha estat treballar durant els mesos més durs de la pandèmia i que no ha tingut ni tan sols temps de pensar en si mateixa. «Com a periodista he estat a tota velocitat des que va començar l'epidèmia. Canvis interminables en un cicle de notícies interminable. Ajustant-me als fluxos de treball remots i, en el meu cas, assumint un nou rol d'investigació. Estàvem cobrint la història de salut més important d'un segle, però la meva pròpia salut era el més allunyat de la meva ment».

Finalment ha volgut dedicar-li unes paraules d'agraïment a la dona que el va advertir sobre el seu coll. «Li estaré agraïda per sempre a la dona que em va escriure, una completa desconeguda. No tenia cap obligació de fer-ho, i ella igualment ho va fer». I ha volgut recordar la importància d'acordar-se i cuidar-se a un mateix. «El món és un lloc dur aquests dies. No oblideu de tenir cura de vosaltres mateixos i tenir cura dels altres», ha conclòs.


Comentaris

envia el comentari