El vídeo d'Anabel Pantoja i María Teresa Campos ballant reggaeton que causa furor

Totes dues han ballat juntes la nova cançó de Kiko Rivera, 'Turboescape'

María Teresa Campos i Anabel Pantoja ballant
María Teresa Campos i Anabel Pantoja han ballat a ritme de Kiko Rivera | Youtube

María Teresa Campos s'ha adaptat a les noves tecnologies. La presentadora ha canviat els platós de televisió per les plataformes digitals i no ha dubtat a estrenar el seu nou capítol d''Enredados con María Teresa' amb una famosa de plena actualitat en xarxes socials, Anabel Pantoja. La mare de Terelu ha rebut al seu domicili a la neboda d'Isabel Pantoja per lloar la iniciativa que havia tingut Anabel Pantoja animant als més joves a fer esport en plena quarantena.

«Ha estat una forma de manar tota la meva energia a la meva gent i als meus amics (...) m'escrivia gent dient que s'anava a menjar el món, sense complexos, però també hi ha hagut comentaris dolents ... Jo em quedo amb els bons, estic molt contenta. Transmetre alegria i positivitat, que males notícies ja hem tingut força», sentenciava la neboda de la tonadillera davant els afalacs de María Teresa Campos.

El vídeo d'Instagram

A més de parlar d'esport, també hi va haver temps per parlar d'Isabel Pantoja. La veterana presentadora ha volgut fer públic l'esforç que la tia d'Anabel Pantoja havia realitzat durant la quarantena per mantenir la seva família fora de perill.

«Sé que la teva tieta està molt preocupada per la seva mare, cosa que jo valoro molt perquè les meves filles han estat i segueixen molt preocupades per mi. Això (coronavirus) que està passant, a les persones més grans és a qui ens afecta, així que fer-li un petó molt gran de part meva, que ja saps que la vull de sempre i que tot vagi bé», sentenciava la malaguenya.

Entre afalacs i com si d'una reunió d'amigues es tractés, Anabel Pantoja i María Teresa Campos es van animar a ballar a ritme de 'Tuboescape', l'última cançó de Kiko Rivera. Com si fos una autèntica adolescent, la mare de  Carmen Borrego  i Terelu  Campos s'aixecava de la cadira per ballar animadament al costat de la neboda de la tonadillera.


Comentaris

envia el comentari