YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Dues presentadores sobre Malú i Rivera: «No mengen, no dormen, només fan l’amor»

Lucía Lijtmaer i Isa Calderón de ‘Deforme Semanal’ han imaginat com serà ara la vida sexual de la cantant i el polític

Les presentadores de 'Deforme Semanal' asseguren que Rivera i Malú es passen el dia al llit | Antena 3

Fa unes setmanes les presentadores de ‘Deforme Semanal’, un programa que s’emet a Público TV un cop al mes, ja havien parlat de Rivera. L’escriptora i analista cultural Lucía Lijtmaer i la guionista i humorista Isa Calderón, van assegurar durant el seu monòleg que «Rivera és el típic que us coneixeu, us fascineu, feu l’amor fenomenal, perquè és horrible admetre-ho i em fot, però té pinta de fer l’amor fenomenal, però  és un impostor i un farsant en totes les dimensions, sobretot en l’amor».

  

Ara, Lucía Lijtmaer i Isa Calderón s’han tornat a pronunciar sobre la vida sexual d’Albert Rivera, aquesta vegada en relació a Malú. Ambdues presentadores han afirmat que són «els Brangelina espanyols» i per això se’ls ha d'anomenar ‘Malbert’ o ‘Alblú’. Lucía Litjmaer començava el seu monòleg explicant que «fa un mes nosaltres vam dir, vam insinuar, vam mentir, que Rivera era bo al llit, ara un mes després té xicota. Però no una xicota qualsevol, té a Malú». 

  

Isa Calderón continua afirmant que «els dos són signes d’aigua i que quan s’ajunten, és una hecatombe. Es passen el dia fent l’amor com a bèsties, com burros, com xinxes». Calderón encara va més lluny: «Farem veure que aquestes dues persones no estan fent l’amor com si s’anessin a morir? Ells dos ara mateix estan en una habitació, i no mengen, no beuen, no dormen... L’únic que fan és respirar-se, inhalar-se, abraçar-se, mútuament». Calderón acaba la seva intervenció entre bromes «han fet l’amor fins amb els mobles».

Ambdúes presnetadores durant el seu show
Calderón i Lijtamer han parlat en 'Deforme Semanal' sobre la vida sexual de Malú i Rivera | DiarioPúblico

Rivera no pensa amb claredat

Després de dibuixar i imaginar-se la vida sexual de la parella, les presentadores de ‘Deforme Semanal’ continuen assegurant que això pot afectar la seva faceta professional, sobretot la del polític: «Rivera ara mateix no està centrat en el que ha d’estar. Tu creus que està pensant en Espanya? Aquesta persona ara mateix està cegada per l’oxitocina i no pot pensar bé», deia Litjmaer.

  

Calderón remata el diàleg atacant a Arrimadas: «Fixat si no està bé que va enviar a Inés Arrimadas a Waterloo, es va gastar 15.000 euros en posar-la en un jardí, amb una pancarta absurda». Per acabar ambdues presentadores conclouen que «no es pot votar a Ciutadans perquè ara mateix, un dels seus membres del partit és un llop en zel».


Comentaris

envia el comentari