YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Primera infidelitat a 'La isla': posa les banyes 2 cops en una mateixa nit a la xicota

El concursant s'excusa en què la nit el confon i el seu company li recorda que encara té parella

Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja
Primera infidelitat a 'La isla de las Tentaciones' | Mediaset


Fa ben poc que s'ha estrenat la tercera temporada de 'La isla de las Tentaciones', però les infidelitats ja han arribat. De fet, aquests successos fan que els teleespectadors vulguin continuar veient el programa, o almenys així ho manifesten a les xarxes socials.

Manuel, que va entrar al programa amb la seva parella Lucía, ha caigut en les mans d'una temptació. Cal recordar que Manuel i Lucía van decidir concursar al 'reality' per posar a prova la confiança, ja que ell ja va ser-li infidel fora de l'illa. Així doncs, Lucía volia veure si el seu xicot és capaç de ser fidel i no deixar-la com una 'cornuda' davant de tot Espanya. 

Ara bé, Manuel no ha respectat els desitjos de la seva parella i li ha posat les banyes 2 cops en una mateixa nit. De fet, alguns dels seus companys d'edició li han retret la seva actitud.


Quan Fiama va entrar a la casa, Manuel ja va manifestar sentir-se atret per la nova concursant. De fet, va dir que temptaria a Fiama per veure com reaccionava. Així doncs, Manuel ha passat a l'acció i ha protagonitzat la primera infidelitat de la tercera temporada de 'La isla'.

Manuel de la tercera edició de La Isla de las Tentaciones
Manuel, concursant de 'La isla', haurà de donar explicacions a Lucía | MEDIASET

Manuel ha fet servir una estratègia perquè Fiama acabés caient en la seva trampa. Primer s'ha acostat dient-li que és la noia que més li ha agradat dins la casa i, evidentment, Fiama ha acabat caient. És més, s'han amagat en un racó creient que allà no els veuria ningú i que per tant, l'alarma no sonaria. Lògicament, l'alarma ha sonat i Lucía ha esclatat entre llàgrimes creient que el seu noi li estava sent infidel. 

El segon assalt de Manuel

Per si no n'hi hagués prou, Manuel ha decidit acostar-se a Steisy, l'altra temptadora amb la qual té bon 'feeling' i que tampoc ha dubtat a deixar-se emportar pel jove. Evidentment, la segona infidelitat de Manuel ha estat amb Steisy, a qui li ha assegurat que es veu amb ella en un futur. 

Com és habitual, Manuel ha volgut protegir-se al·legant que la nit el confon, però, per sort, el seu amic Jesús li ha obert els ulls i li ha explicat el gran error que ha comès. Li ha explicat que s'ha embolicat amb dues noies en una mateixa nit i que ell sap que se sent quan algú és víctima d'una infidelitat. Per aquest motiu, li ha recordat que encara té parella i que aquestes imatges li suposaran un problema en la pròxima foguera.

De fet, segons els anuncis, la foguera de la setmana vinent serà molt conflictiva. Finalment, cal explicar que Marina també ha fet saltar l'alarma amb Isaac. La setmana vinent podrem veure totes les imatges.


Comentaris

envia el comentari