El programa d'Alfons Arús rep la pitjor notícia possible

Arusitys prime deixarà d'emetre's durant aquest desembre

Alfons Arús a La Sexta
El programa d'Alfons Arús a Antena 3 ja no s'emetrà aquest any | La Sexta

El programa d'Alfons Arús a Antena 3 ja no s'emetrà durant el que queda d'any segons ha confirmat 'En Blau'. Arusitys prime no està programat per aquest divendres, que coincideix amb el Dia de la Constitució.

Registres d'audiència molt baixos

L'aposta d'Atresmedia es veuria truncada a causa de les males audiències que el català Alfons Arús ha portat amb el seu programa al prime time dels divendres a Antena 3. El presentador català ja hauria comunicat al seu equip que el programa no s'emetrà aquest mes de desembre, que també coincideix amb la programació nadalenca. Els mals resultats haurien estat els causants d'aquesta aturada d'emissions.'En Blau' informa que el programa podria tornar al gener amb canvis, tot i que encara té un futur massa desconcertant.

Arús es va decantar per Atresmedia

Durant l'etapa final d'Alfons Arús a 8tv, el presentador va estar negociant amb diferents grups audiovisuals per tal de fer el salt al panorama nacional. En un primer moment, va establir contacte amb Mediaset, però segons una nota que va emetre el mateix grup audiovisual, les negociacions es van aturar a causa de les pretensions familiars del comunicador. En aquell moment, Arús es va deixar estimar per Atresmedia i va signar un contracte que li permetria dur a terme diferents formats dins del grup.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari