Imatge d'arxiu de Carlos Sobera

El programa '¿Quién quiere ser millonario?' es tornarà a emetre a Antena 3

Encara es desconeix la data d'inici i el presentador que dirigirà l'exitós concurs

 

Diuen que les segones parts mai són bones. Ara bé, si parlem d'èxits com el del programa '¿Quién quiere ser millonario?', aquesta afirmació perd el sentit. Més que res perquè el programa que ha passat per cadenes de televisió com Antena 3, Telecinco i la Sexta, sempre ha estat una aposta segura, ja que enganxa a l'audiència i allunya la temàtica televisiva dels típics programes del cor, tal com explica 'La Coctelera'.

Doncs tot apunta que Antena 3 es planteja ara la seva recuperació amb una sèrie de programes especials per a celebrar el vintè aniversari de l'arribada d'aquest format a Espanya. La factoria responsable d'aquesta nova etapa serà ni més ni menys que Warner Bros. ITV España, productora responsable d'altres exitosos espais d'Atresmedia com 'Juego de juegos' o 'Pesadilla en la cocina'.

  • També et pot interessar: Podemos qüestiona la pluralitat dels informatius de Telecinco i Antena 3

El punt diferenciador de Carlos Sobera

Tot i que és bastant probable l'arribada de nou d'aquest mític programa a la pantalla petita de cada casa, el cert és que encara no hi ha cap acord ni data tancada. El mateix passa amb el presentador o presentadora que dirigiria el concurs. Carlos Sobera va ser, sens dubte, la clau que va portar al cim el programa. La seva manera de ser i d'interactuar amb els participants van ser que, ell mateix, fos un reclam per a veure el concurs. 

Sempre empatitzava molt amb la persona que tenia davant, li donava el toc d'humor necessari en els moments de més tensió i donava caràcter al programa amb expressions tan característiques com la del seu aixecament de cella.  Finalment, Sobera va ser substituït per Antonio Garrido l'any 2009 i, en 2012, La Sexta el va recuperar en una versió molt reformada, amb Núria Roca al capdavant. Per a la possible nova edició encara no se sap qui seria l'encarregat de dirigir el concurs. No obstant això, no seria cap sorpresa que Antena 3 tornés a confiar amb els seus presentadors estrella en l'actualitat com Eva González, Arturo Valls o Juanra Bonet.

Un record gravat en la història de la televisió del país

Aquest tipus de programes sempre deixen records inesborrables per a la història de la televisió espanyola. Un exemple, el qual segur que la gran majoria recordareu, va ser el del concursant que va guanyar 50 milions de pessetes. 

En aquest cas, l'home va fer ús del comodí de la trucada per a comunicar-li a la seva dona que estava a punt d'emportar-se els milions. «Aquesta trucada és merament informativa perquè sàpigues que arribo a casa amb 50 quilos», va dir-li el concursant a la seva dona. No hi ha dubte que, '¿Quién quiere ser millonario?' va marcar una època en la televisió del país per moments com aquest.

  • També et pot interessar: Roberto Leal torna a dirigir un concurs musical a TVE