Els col·laboradors de Sálvame durant un dels seus programes

Kiko Rivera va obligar Chabelita a anar al ginecòleg amb només 16 anys

Isa Pantoja va explicar a 'Sábado Deluxe' com el seu germà la va dur al ginecòleg després de tenir les seves primeres relacions sexuals

 

Dissabte passat, Chabelita tornava al plató de ‘Sábado Deluxe’ per parlar del seu germà Kiko Rivera, que està a la recta final del concurs ‘GH DÚO’. El debat que va centrar gran part de l'entrevista va ser el d’intentar desvelar si Kiko Rivera era masclista o no. En aquest sentit, el col·laborador Antonio Rossi, va voler revelar un episodi una mica curiós en el qual Kiko hauria obligat la seva germana a assistir a una visita al ginecòleg per saber si aquesta havia mantingut relacions sexuals.

A l’inici de l’entrevista, la qüestió que primava era saber si Kiko Rivera havia rebut una educació igualitària a l’hora de realitzar les tasques de la casa i saber així, portar una casa per ell sol. Chabelita va explicar que els dos saben fer les tasques típiques,  però que durant la seva infància han tingut la sort de disposar d’algú que els hi fes i que per tant, tampoc ha vist gaire al seu germà involucrat en les labors domèstiques.

 

Kiko Rivera va dur la seva germana al ginecòleg amb 16 anys

Però el tema de seguida va derivar en una qüestió més polèmica. I és que Kiko Rivera, hauria actuat com a mascle dominant en un episodi un pèl surrealista que va revelar el col·laborador Antonio Rossi: «Quan se sospita que tu vas tenir les teves primeres relacions íntimes, et porten a un centre de salut i la teva família li diu a la infermera que volen saber què han fet amb tu».  Isa Pantoja va voler explicar la seva versió per intentar contextualitzar el que va succeir en realitat i és que, quan ella tenia 16 anys, i Isabel Pantoja va assabentar-se que la seva filla havia mantingut relacions sexuals, va tenir por que hagués agafat alguna malaltia de transmissió sexual.

 

Als col·laboradors però, els va semblar una actitud masclista per part de la 'tonadillera' enviar la seva filla a un centre sanitari quan segurament, no va fer el mateix amb el seu fill. Tampoc van entendre  perquè no va ser la mateixa Isabel Pantoja la que va acompanyar la seva filla  al ginecòleg, però Chabelita va voler-la disculpar argüint que «en aquell moment va intentar parlar amb mi però jo no vaig entrar en raó».

Després, Chabelita va revelar que el seu germà Kiko, acompanyat de Jessica Bueno, la va portar al ginecòleg  «per saber com estava i perquè sabien que ja tenia una edat». Antonio Rossi però, encara va afegir més detalls del que va passar aquell dia, ja que assegura que els sanitaris es van negar a respondre-li si la seva germana havia mantingut relacions sexuals, provocant així la ira de Kiko Rivera: «En el centre de salut li van dir: ‘No podem respondre-li a aquesta pregunta perquè aquesta nena té més de 16 anys i és lliure de fer el que vulgui'».