Carlota Corredera, a Jorge Javier Vázquez: «A veure si li agafarà gust al descans»

La presentadora de ‘Sálvame’ desitja que el seu company de programa es recuperi totalment de l’ictus perquè pugui tornar a la feina aviat

Jorge Javier Vázquez en una imatge d'arxiu
Jorge Javier Vázquez es recupera de l'ictus al seu domicili | Telecinco

 

La presentadora Carlota Corredera, que condueix el programa diari ‘Sálvame’ diverses tardes a la setmana, ha fet un breu descans en la cadena per participar en un esdeveniment de la ‘Fundació Inspiring Girls’ i donar suport. Aquesta fundació pretén augmentar l’autoestima i l’ambició professional de les nenes que es troben en edat escolar, i donar a conèixer les sortides professionals que poden triar pel seu futur, ajudant-les a visualitzar totes les opcions que tenen i sense limitacions pel fet de ser dones.

La presentadora de Telecinco ha comentat la importància de tenir referents: «El que necessitem és que les nenes tinguin referents, no volen ser científiques perquè no coneixen a cap». Seguint en aquesta mateixa línia, Carlota també ha volgut exposar als mitjans de comunicació el que vol per la seva filla, i ha confessat: «Vull que la meva filla no tingui límits, que sigui lliure perquè sigui el que vulgui ser».

Carlota és optimista amb la recuperació del presentador

Carlota també ha aprofitat les preguntes dels mitjans de comunicació per parlar sobre el seu company Jorge Javier Vázquez, que es troba de baixa després de patir un ictus: «No vull trair-li i ell està retirat i la seva intenció és aquesta. Parlo amb ell cada dia a través de missatges. Crec que està molt content pel resultat del fet que li ha passat i cada dia és més conscient de la sort que té»

A més, ha assegurat que el presentador de ‘Sálvame’ cada vegada es troba millor, tant anímicament com físicament. «El veig passejant amb els gossos i això significa alguna cosa, que vol mantenir-se en forma. Estic convençuda que no perdrà això de vista durant el temps de repòs i tant de bo d’aquí a un mes li facin les proves que té pendents i li diguin que pot presentar ‘Supervivientes’», va confessar Carlota.

Qui presentarà ‘Supervivientes’? 

De la mateixa manera, els seguidors del programa i els companys de Jorge Javier i Carlota desitgen que el presentador estigui recuperat quan comenci el ‘reality’ i sigui ell qui el presenti, tot i que a hores d’ara és una incògnita saber qui serà el presentador de la pròxima edició de ‘Supervivientes’. «Si no pot fer ‘Supervivientes’, que segueixi recuperant-se i segueixi descansant» va explicar Corredera.

A més, la presentadora ha advertit al seu company en to sarcàstic, perquè aquest no s’acomodi durant aquests dies de descans: «Ja ho deia al seu blog quan va estar a Marrakech. Que s’estava molt bé sense treballar. I ara a veure si li agafarà el mateix gust al descans, compte Jorge».


Comentaris

envia el comentari