Antonio David sent intereceptat per periodistes davant d'un jutjat

Antonio David revela els seus pròxims moviments amb Rocío Carrasco

L'advocat d'Antonio David Flores parla després de la victòria judicial contra 'Sálvame'

La victòria judicial d'Antonio David contra Telecinco segueix generant molt enrenou. S'ha escrit molt sobre l'exguàrdia civil, acusant-lo de ser un maltractador des de tots els àmbits de la societat. Encara que molts cops se l'ha massacrat, finalment ha sortit airós de la batalla legal contra l'empresa que el va contractar, 'La Fábrica de la Tele'.

I això només acaba de començar, ja que Antonio David Flores haurà de lluitar en més litigis judicials en els pròxims mesos. Ha estat el mateix exmarit de Rocío Carrasco qui ho explicava al diari 'La Razón' fa uns dies.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'advocat d'Antonio David parla clar sobre el seu acomiadament de 'Sálvame'

Darrere d'aquesta victòria judicial es troba el seu equip legal, on destaca l'advocat Iván Hernández. A més de ser el representant legal del marit d'Olga Moreno, ha estat el seu amic i confident des de fa mig any. El seu acomiadament el 22 de març de 2021 va ser un dels que ha aixecat més polseguera en el món televisiu.

El lletrat ha donat una entrevista per a 'Vergara en Compañía', el programa de ràdio conduït per la periodista Mónika Vergara en 'Decisión Radio'. En aquest espai, Antonio David ha parlat sobre com han viscut tot aquest procés judicial sobre el seu acomiadament a 'Sálvame', entre altres temes.

«Hem fet el que havíem de fer. Aquesta demanda és una de les moltes que ens queden després de tot el que ha passat», comença dient Hernández. Així, afirma que el dia que van acomiadar Antonio David va ser quan va decidir que havia d'anar al jutjat per prendre les mesures pertinents.

Així doncs, el lletrat d'Antonio David confirma que aniran darrere de totes aquelles persones que han titllat de maltractador al seu client.

«Òbviament iniciarem accions contra tota la gent que ha abocat desafortunades afirmacions, tant per la via civil com per la via penal. És el principi de moltes. Algunes ja s'han interposat i altres s'estan interposant, perquè han estat tants programes i tants especials que és molt complicat».

«L'últim en què pensaria és en la tornada d'Antonio David a 'La Fábrica de la Tele'»

Donant la cara per l'excol·laborador de Telecinco, el seu advocat confessa que «David sí que va ser jutjat, almenys instruït. Una instrucció que va durar gairebé tres anys, però que l'instructor va entendre que no hi havia indicis racionals, que no s'apreciava cap indici de delicte per poder-lo jutjar».

«Això és molt més que una presumpció d'innocència. No hi ha resolució ni sentència signada perquè els jutges han entès que no se'l podia jutjar», ha sentenciat.

Sobre la suposada reobertura del cas de Rocío Carrasco, Iván Hernández afirma que «han passat sis mesos des de l'inici del documental i no existeix reobertura del cas. Suposadament aquest era el seu objectiu, però fins avui dia no s'ha fet».

Així mateix, l'advocat d'Antonio David no és contundent a l'hora de posar damunt de la taula una hipotètica tornada del seu client a 'La Fábrica de la Tele'.

«Ningú pot assegurar res en aquesta vida, però jo en l'últim en què pensaria és en la tornada de David a 'La Fábrica de la Tele'. Li han fet moltíssim mal tant a ell com a la resta de la família».

Finalment, Hernández deixa clar si interposarà una demanda contra Rocío Carrasco. «Fins al dia d'avui no li ha posat una demanda a Rocío Carrasco que no sigui per protegir els drets dels seus fills», sentència.