YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Psicosi a Sálvame pel positiu de Marta López: «Vaig passar molta por»

La seva irresponsabilitat podría trencar la seva amistat amb algú del seu entorn

Marta López al plató de 'Sálvame'
Marta López va ser acomiadada pel positiu | Instagram

Kiko Hernández i Marta López mantenen una enorme amistat des de fa divuit anys, des que l'univers 'Gran Hermano' els va unir. Tan fort és aquesta relació que ell fins i tot és padrí d'un dels fills d'ella. No obstant això, aquella ara s'està trontollant i tot per culpa del coronavirus.

En concret, la madrilenya sembla que no s'està prenent massa de debò les mesures per a evitar el contagi de la Covid-19. I això ha fet enfadar al presentador de 'Sálvame', que està molt conscienciat amb la pandèmia. Un empipament que ha anat en augment amb la seva amiga en conèixer que, precisament per aquesta irresponsabilitat d'ella, Mediaset l'ha acomiadat.

Marta López i el seu qüestionable comportament

Durant el confinament, Marta López ja va demostrar que no estava conscienciada de la gravetat de la situació. Un bon exemple és que, pel que sembla, es va saltar aquell per a poder estar al costat del seu nuvi, Alfonso Merlos. Nuvi del qual després se separaria després de descobrir-se la infidelitat d'aquest en ple directe durant una videotrucada

No obstant això, la postura de l'exconcursant de 'Gran Hermano' sembla que ha estat igual d'irresponsable des de llavors. I és que no ha deixat de viatjar, de relacionar-se amb nombroses persones i fins i tot de sortir de festa. Així ho demostren les imatges que fa uns dies es van publicar amb Makoke en les seves xarxes socials. En aquestes quedava clar que no respectaven les mesures necessàries de seguretat.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández està molt enfadat amb Marta López | Telecinco

Aquestes imatges van ofendre moltíssim a Kiko Hernández que no va dubtar a criticar a la seva amiga públicament. Ho va fer dient: «Em sembla de vergonya que quan estan dient que cada vegada hi ha més infectats, que saturaran els hospitals...anar-nos de festa a pegar la cara l'u amb l'altre. I després publicar-ho en xarxes socials. Em sembla no estar en aquest món».

Kiko Hernández i Marta López al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández i Marta López a punt de trencar la seva amistat | Instagram

Unes paraules les d'aquell que van ser aplaudides per moltes persones i que venien a deixar patent la seva postura ferma sobre la pandèmia. I és que, com va reconèixer en diversos mitjans, «he passat una època molt dolenta, amb molta por (…) Els guants m'han salvat la vida. Em posava tant de gel que m'acabaven sagnant les mans».

Kiko, molt enfadat amb la seva amiga

Precisament per tots aquests fets, l'exconcursant de 'Gran Hermano' està molt molest amb Marta López. No ha dubtat en criticar la seva actitud i més encara després de ser acomiadada de Mediaset. Ell, com a presentador ahir de 'Sálvame', va haver de llegir el comunicat en el qual es donava a conèixer que aquella deixava de treballar en el grup.

Una decisió dràstica la presa per aquesta empresa de comunicació, però necessària. I és que, pel que sembla, l'actitud de la col·laboradora ha provocat que dos programes de Telecinco en els quals participava estiguin en severa quarantena. Ens estem referint a 'Sálvame' i també a 'Ya es mediodía'. Ella ha estat assenyalada com la responsable d'introduir el coronavirus en la cadena.

La madrilenya, per tant, es troba travessant un dur moment, malgrat estar feliç al costat d'Efrén Reyero. La Covid-19 ha fet que, amb la seva actitud irresponsable, li hagi deixat sense treball. I, és més, sembla haver perdut ara com ara l'amistat de Kiko Hernández. Segons s'informa en diferents mitjans com a 'Lectures', aquest està molt enfadat amb ella perquè li ha defraudat.


Comentaris

envia el comentari