YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

'¿Quién quiere ser millonario?' retorna a Antena 3 per fer front a Telecinco

TVE emetrà el segon capítol de 'Néboa', mentre que Cuatro atacarà contundentment amb 'Planeta Calleja' i La Sexta se la jugarà amb la nova entrega d''Auténticos'

Telecinco s'està fent d'or gràcies a aquesta setmana de 'share' astronòmic en 'prime-time'. Això ha propiciat que la competència ultimi recursos per millorar els seus formats l'abans possible i aconseguir robar audiència al canal principal de Mediaset. Antena 3, per la seva banda, ha sigut la primera en fer-ho, aplicant canvis i llançant estrenes per fer front al gegant mediàtic que, fins ara, semblava omnipotent.

Juanra Bonet com a presentador

Atresmedia ha programat el retorn de '¿Quién quiere ser millonario?' per al pròxim dimecres, amb un seguit d'especials que commemoraran el 20è aniversari del programa i, de pas, testar l'opinió dels espectadors. En cas de funcionar, el concurs podria formar part de la plantilla setmanal regular. Juanra Bonet serà l'encarregat de presentar-lo, substituint així a Núria Roca —que va fer el mateix amb Carlos Sobera.

Ara bé, en el joc de trons hi ha més rivals: TVE emetrà el segon capítol de 'Néboa', mentre que Cuatro atacarà contundentment amb 'Planeta Calleja' i La Sexta se la jugarà amb la nova entrega d''Auténticos'. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari