Quim Masferrer dona la notícia més esperada

'El Foraster' torna avui amb la seva nova temporada

Quim Masferrer durant un acte promocional
Quim Masferrer torna avui amb la nova temporada de 'El Foraster' | GTRES

Els espectadors de 'El Foraster' estan d'enhorabona, ja que el presentador i el seu programa tornen a TV3 amb la seva nova temporada, que espera poder ensenyar moltes sorpreses, a més de continuar coneixent el personatge. Aquesta nit s'emetrà el primer capítol d'aquesta vuitena temporada.

Nova temporada de 'El Foraster'

La temporada arrencarà aquesta nit amb una dada històrica, la visita de Quim Masferrer al poble més petit de Catalunya, Gisclareny. Amb només 27 habitants 'El Foraster' s'endinsarà en un dels seus majors reptes. En aquest primer episodi, Quim coneixerà l'alcalde del poble i algun dels pocs veïns. 'El Foraster' descobrirà els detalls més amagats d'aquest micropoble.

  

Al llarg d'aquesta vuitena temporada els espectadors podran gaudir dels encants d'alguns pobles catalans, com Rodonyà, Llívia, Les, Mont-rebei o Vimbodí i Poblet. Cal recordar que 'El Foraster' torna amb capítols nous després de gairebé un any, sent el 19 de desembre el seu darrer capítol.

Quim Masferrer visitant un nou poble per al seu programa
Quim Masferrer visitarà el poble més petit de Catalunya | GTRES

L'objectiu del programa, és que en quaranta-vuit hores, Quim ha de conèixer el nombre més gran possible de persones per a poder crear un monòleg d'uns quaranta-cinc minuts que presentarà als habitants del poble. Els protagonistes del programa són simplement els habitants. El monòleg barreja l'humor amb algunes de les parts més emblemàtiques del pas del presentador pel poble. Habitualment els pobles que visita 'El Foraster' no superen els mil habitants.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari