Una finalista d''Operación Triunfo' planta cara a VOX

La concursant ha mostrat des del primer moment un caràcter inconformista

Operación triunfo
Alba Reche va ser finalista de OT 2018 | GTRES

No és habitual que les personalitats de la televisió es posicionin a favor o en contra d'una opció política, però aquest cop, una concursant de l'última edició de 'Operación triunfo' ha decidit trencar la norma i opinar sobre les dades resultants de les eleccions celebrades ahir diumenge.

Alba Reche, finalista d'OT 2018, ha utilitzat aquest matí el seu perfil de Twitter per a referir-se a la pujada de votants de VOX i ha indicat que totes aquestes persones no són benvingudes. El tuit no feia menció a cap nom de partit ni tampoc de cap polític, però si ens fixem en la xifra que exposa, 3.500.000 persones, podem veure que es tracta de les dades que va obtenir el partit liderat per Santiago Abascal a les eleccions generals.

Divisió entre els seus seguidors

Els seus seguidors han respòs aquesta publicació i han marcat dos tipus d'opinions. Uns quants aplaudien el seu posicionament i altres li retreien que es posiciones públicament en un tema com aquest.

No és la primera vegada que la cantant es pronuncia sobre un tema polític, perquè en algunes ocasions també s'ha referit a temes relacionats amb la sentència de l'1 d'octubre.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari