YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Impactants declaracions de Carmen Lomana sobre VOX i el seu germà

La col·laboradora de televisió opina sobre l'auge del partit d'ultradreta

Carmen Lomana durant un acte promocional

Carmen Lomana ataca VOX i lamenta la situació actual del país | GTRES

Carmen Lomana ha reaccionat de manera molt negativa a l'auge de VOX en les eleccions del 10-N, formació on el seu germà, Rafa Lomana, té un escó, després d'haver-se presentat per Albacete.

  

El partit de Santiago Abascal ha passat de 24 escons en el Congrés a 52 i un d'ells és el de Rafa Lomana, conegut popularment pel seu pas a 'Supervivientes'. Carmen Lomana no ha volgut opinar sobre el seu germà, ja que no es parlen des de fa dos anys, però sí que s'ha manifestat sobre l'auge de VOX, que ha aconseguit un bon grapat de diputats.

  

«Jo ja no crec res... Estic molt trista de veure això. Cada dia crec més en el Bipartidisme», ha confessat la germana del diputat de VOX. Aquesta reacció ha suposat tota una sorpresa per als seus seguidors, els qui creien que ella era defensora de Santiago Abascal i simpatitzant del partit, ja que ella mateixa es va presentar en la llista de VOX pel Senat en 2015.

Carmen Lomana es va desvincular de VOX

Després d'aquest vincle amb la formació d'ultradreta, Carmen Lomana es va penedir. «Demano a la premsa i a tots els que em seguiu que ningú em vinculi a VOX. Em vaig equivocar», ha reconegut la col·laboradora de televisió. «No tenia cap intenció de votar a VOX. Després de veure les notícies d'avui, menys encara. Mereixem polítics honrats, formats i amb un passat irreprotxable», ha declarat Lomana.

  

La popular col·laboradora d'alguns programes de televisió creu que aquest èxit de VOX és per culpa de Pedro Sánchez. «Gràcies a Pedro Sánchez tenim la gran pujada de VOX. L'exhumació de Franco i l'immobilisme a Catalunya han estat la seva tomba», ha reconegut Carmen Lomana.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari