Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Concursants OT10

Dues exconcursants d'Operación Triunfo enfrontades per l'amor d'un cantant

Les xarxes socials han estat testimoni del malestar entre les dues cantants

Concursants OT10
Alba Reche i Natalia Lacunza van ser grans amigues durant el concurs | GTRES

No és la primera vegada que els concursants de 'Operación triunfo' són notícia per la seva vida privada i les seves relacions sentimentals. Però en aquesta ocasió, el motiu hauria estat motiu suficient per a trencar una relació d'amistat entre dues companyes d'edició.

Les protagonistes d'aquesta notícia són Alba Reche i Natalia Lacunza. Les dues van mostrar durant l'última edició del concurs de Televisió Espanyola  una molt bona sintonia i un cop el format va acabar, les dues gaudien d'una bona relació personal. Però ara sembla que tot això ha canviat.

Haurien mostrat interès per un mateix noi

Les alarmes van saltar quan Alba Reche va deixar de seguir a Natalia Lacunza. Això va sobtar a tots els seguidors i aquests  van començar a omplir les xarxes de comentaris que donaven més pistes sobre el que havia passat.

Segons expliquen els fans de les cantants, les dues haurien mostrat interès pel concursant de 'Factor X' Pol Granch. Els tres mantenien una relació d'amistat però sembla que això va anar canviant a mesura que anaven passant els dies. En un primer moment  es va interpretar que Alba havia mantingut una relació amb el cantant, però que després, el cantant va mostrar un interès més fort cap a Natalia. Aquest canvi de plans sembla que hauria estat el detonant de la partida de peres entre amigues i companyes.

El malestar es va deixar veure durant els 40 awards

De nou, els fans han estat els encarregats de donar pistes sobre aquest malestar. Segons apunten algunes informacions, alguns testimonis van veure a Alba Reche plorant durant l'entrega dels premis 40 principals, mentre que la coprotagonista, Natalia, va abandonar l'esdeveniment abans que aquest acabés.

També et pot interessar...