Jesús Vázquez

Els famosos demanen als seus seguidors que vagin a votar

El seu objectiu és conscienciar sobre la importància que té la jornada d'avui

La importància de les eleccions generals que se celebren avui,  ha mogut les consciències dels famosos del món de la interpretació, del cinema i de la televisió i han començat a mobilitzar les xarxes per tal de moure consciències entre els seus seguidors i animar-los a sortir a votar. L'actriu Natàlia de Molina ha omplert tots els caràcters del seu compte amb un text que es repeteix «Vota».

El presentador de Telecinco Jesús Vázquez ha compartit una fotografia on es pot veure el sobre blanc on s'ha de votar als diputats. Més personatges televisius s'han animat a demanar el vot. Per exemple,  Manu Guix feia al·lusió a què les urnes ens criden  i demanava als seus seguidors que s'apropin als col·legis electorals. 

José Corbacho anava més enllà i feia al·lusió al tipus de govern que pot arribar a sortir si no es va a votar i Jordi Évole feia ironia dient: «Imagina que ens dóna per anar a votar...». Altres com Màximo Huerta, Luis Piedrahita o Juan Antonio Bayona també han fet piulades referint-se a la jornada que està tenint lloc avui.

Cap es mulla revelant la seva intenció de vot

Si ahir podíem llegir com la periodista Chelo García-Cortés es posicionava a favor del PSOE, avui és difícil veure a personalitats públiques que es posicionin a favor d'algun partit a través dels seus perfils a les xarxes socials.

També et pot interessar...