Rafael Amargo enfada a Emma García en dir que «les dones et prenen un pis»

L'artista va ser entrevistat a 'Viva la vida' i va parlar sobre les seves relacions amb homes i dones

Rafael Amargo a 'Viva la vida'
Rafael Amargo va visitar el programa 'Viva la vida' | TELECINCO

Rafael Amargo és conegut per la societat espanyola per la seva professió com a bailaor de flamenc. Des de fa uns temps, també, per les seves polèmiques declaracions. Amargo acostuma a ser d'aquelles persones que no tenen filtres i que el que pensen ho diuen tal qual, sense reflexionar gaire sobre el rerefons de la qüestió, o sobre què diran.

Molta gent pensarà que no s'ha de pensar en què diran però, si ets un personatge mediàtic, has de saber que les repercussions poden ser aparèixer en totes les revistes, programes de televisió i estar en boca de tots. Tot això sembla que no li preocupa gaire a l'artista, que el passat cap de setmana va visitar el programa 'Viva la vida' de Telecinco. 

Amargo sobre la seva relació amb homes i dones

Durant l'entrevista, que va estar dirigida per la presentadora Emma García i que va comptar amb la presència del col·laborador Torito, Amargo va tornar a deixar palès que allò de pensar tres vegades abans de parlar no és el seu fort. Concretament estaven parlant sobre la seva vida sentimental i, després d'haver acceptat en més d'una ocasió que és bisexual, Torito li va preguntar si havia tingut més desavinences amb els homes o amb les dones. 

Davant la pregunta, Amargo no dubtar en contestar: «Per igual, almenys els homes et demanen 20 euros per un porro, les dones et prenen un pis». La seva confessió no va deixar indiferent a ningú, en especial a la presentadora, qui li va recomanar que rectifiqués la seva declaració.

El consell d'Emma García

«Rafael, matisa això, que et trauran uns titulars que no vegis. Tu no ets així», va dir García. Però lluny d'agafar el consell de la presentadora del programa, Amargo va insistir dient que ell és «súper feminista» i que el que havia dit estava basat en una experiència personal.

Cal recordar que el bailaor ja ha estat en altres moments en el focus de la polèmica a causa de les seves declaracions. De fet, una de les darreres controvèrsies al voltant de la seva persona va ser per un dels seus comentaris sobre els homosexuals. Sembla que Amargo no aprèn d'errades passades o que, almenys, no vol fer-ho.

Rafael Amargo a 'Viva la vida'
Emma García i Torito van entrevistar a l'artista | TELECINCO

 


Comentaris

envia el comentari