Muntatge fotogràfic de Miki Nadal i Verónica Forqué

L'estranya reacció de Miki Nadal després de la mort de Verónica Forqué: no s'entén

Els seguidors de Miki Nadal estan sorpresos davant de l'actitud de l'humorista

Miki Nadal ha deixat tots els seguidors de 'Zapeando' profundament decebuts per l'actitud que va tenir ahir a la tarda. Minuts abans de començar l'espai d'humor de La Sexta, la mort de Verónica Forqué ja es coneixia.

La mort de l'actriu ha commocionat tots els mitjans de comunicació que encara continuen plorant la seva pèrdua. Tenint en compte que tots dos van coincidir a 'Masterchef Celebrity' en moments clau per al concurs, s'esperava alguna reacció per part de Miki Nadal.

Tot i això, els espectadors es van quedar amb les ganes. 'Zapeando' va ser l'únic programa que va decidir no pronunciar-se sobre els fets. Una actitud que va cridar molt l'atenció i que ningú va entendre.

Miki Nadal, com si no hagués passat res

Ahir a la tarda, dilluns 13 de desembre, no hi va haver programa que no comencés amb la trista notícia de la mort de Verónica Forqué. També els informatius, que ho van comunicar com a notícia d'última hora.

Tanmateix, un dels espais dels quals més s'esperava l'homenatge a l'actriu no es va pronunciar al respecte. L'humorista i col·laborador de 'Zapeando'va coincidir amb Verónica Forqué a l'última edició de 'Masterchef Celebrity'. Per tant, la seva reacció davant dels fets va generar molta expectació.

Miki i Forqué van protagonitzar moments únics en el programa culinari que després van ser analitzats a 'Zapeando'. A més, l'actual guanyador del concurs explicava anècdotes que només passaven darrere de les càmeres.

Miki Nadal al plató de 'Zapeando'
'Zapeando' decideix no parlar de la mort de Verónica Forqué. | La Sexta

Nadal va interactuar, i molt, amb l'actriu durant 'Masterchef' i, fins i tot, al programa on col·labora repassaven cada setmana què passava a les cuines. Per la seva peculiar manera de ser, Verónica Forqué va ocupar hores a 'Zapeando', on els col·laboradors feien broma sobre el programa de TVE.

Per això, els espectadors esperaven que l'espai de La Sexta dediqués uns minuts a la seva mort i unes paraules de Miki Nadal. Però no va passar res d'això. El silenci més absolut es va instal·lar al plató i 'Zapeando'va continuar com si res.

De fet, un usuari de Twitter sí que va publicar la notícia al compte oficial del programa. Un acte que reflectia la sorpresa dels espectadors davant del silenci dels presents.

Foto de tots els concursants de 'MasterChef Celebrity 6'
Verónica Forqué i Miki Nadal van coincidir a 'Masterchef Celebrity 6'. | RTVE

L'actitud de Miki i la resta de col·laboradors, que no van dir res al respecte, van estranyar gran part de l'audiència. 

Almenys, haurien d'haver emès un missatge de suport a la família de Verónica pel que va passar hores abans.

Miko Nadal i el seu missatge a Instagram

Però encara que en directe no es va fer referència a la mort de l'actriu, en privat, Miki Nadal sí que va compartir la tristesa. Ho va fer mitjançant un missatge al seu compte d'Instagram amb una foto amb Verónica Forqué.

«Conèixer-te personalment ha estat una de les experiències més meravelloses de la meva vida», explica l'humorista. A continuació, Miki recorda la manera de ser de l'actriu capaç de «crear moments únics que no oblidaré mai».

Sens dubte, unes precioses paraules que contrasten amb l'actitud que es va poder veure a 'Zapeando'. Per acabar, Miki Nadal reafirma l'afecte que tenia a Verónica Forqué i «el consol que t'ho hem fet saber». «No t'oblidarem mai, descansa, Vero», acaba el missatge que Miki ha volgut compartir amb els seus seguidors.

Encara que la gran majoria dels seus fans han valorat positivament les paraules cap a l'actriu, alguns han fet ressò de la seva actitud al programa 'Zapeando'. El silenci davant la mort de Verónica no va passar desapercebut.

«No has comentat res a 'Zapeando'», publicava una seguidora. «No has dit ni mu a 'Zapeando', és una pena, li podies haver fet un petit homenatge si tant l'estimaves», assenyalava una altra.