Fidel Albiac, acusat de manipular a Rocío Carrasco

La gran enemiga de Fidel Albiac ho explica tot: «És mentida»

Fidel Albiac ha estat acusat d'aprofitar-se de Rocío Carrasco

Fidel Albiac, advocat de professió, va saltar a la fama després de formalitzar la seva relació amb Rocío Carrasco, filla de la coneguda Rocío Jurado. Aleshores Rociíto no passava per una bona situació mediàtica, ja que estava immersa en una guerra contra Antonio David Flores, el seu exmarit.

Fidel es va guanyar la desconfiança de tots els periodistes perquè el van acusar de moure's per interessos. Amb tot, ha estat molt temps callat per no enfrontar-se tot sol als mitjans de comunicació.

Tot i això, Rocío Carrasco, la seva dona, va donar un cop a la taula i va decidir fer un documental sobre la seva vida per explicar la veritat.

La filla de Rocío Jurado defineix l'advocat com «un ésser de llum» que ha estat amb ella en els seus pitjors moments.

Muntatge fotogràfic de Fidel Albiac i la seva dona Rocío Carrasco
Fidel Albiac sempre ha estat un personatge força discret. | GTRES

 Antonio David Flores ha afirmat durant més de 20 anys que Fidel no és una persona de fiar i que és responsable d'un gran drama familiar. Suposadament, Rocío no té relació amb els fills que va tenir amb Antonio David, David i Rocío Flores, i tot és culpa d'Albiac. Rociíto nega que aquest atreviment sigui cert i assegura que el seu exmarit no és sincer.

Carrasco va aconseguir convèncer gran part de l'audiència, però quan semblava que la batalla estava guanyada, s'hi ha incorporat un nou guerrer.

Estem parlant de Raquel Mosquera, vídua del pare de Rocío, Pedro Carrasco, que coneix tots els secrets de la família. Seguint el seu discurs, «és mentida» que Fidel sigui tan bo com Rociíto vol fer entendre.

Raquel Mosquera durant la inauguració del seu bar 'Mosquera' a Madrid.
Raquel Mosquera és íntima enemiga de Fidel Albiac. | GTRES

Raquel Mosquera assegura que la filla de Rocío Jurado va perdre la relació amb el pare, Pedro Carrasco, arran d'una forta discussió. Seguint el seu discurs, aquest conflicte estava organitzat per Albiac, però no ha aportat cap prova per demostrar-ho. El periodista Jesús Manuel, expert en crònica social, ha descobert una cosa molt interessant.

Fidel Albiac, acusat: «Fuga de diners»

Fidel mai no ha aconseguit guanyar-se l'afecte de la premsa, per això els seus enemics sempre han tingut tant de pes als mitjans de comunicació.

Tothom que el coneix assegura que és una persona «amable i educada», però aquesta opinió no ha calat la societat. Hi ha qui ha difós certs rumors que han deteriorat notablement la seva imatge pública.

L'advocat ha estat acusat d'aprofitar-se del patrimoni de Rocío Carrasco, encara que ningú no ha aportat cap prova. El que sí que és clar, segons la investigació que ha fet el periodista Jesús Manuel, és que Raquel Mosquera no està exagerant. Diversos testimonis han confirmat al mitjà digital 'ESdiario' que l'opinió d'Albiac condiciona molt a Rocío.

Les xarxes socials han aprofitat aquesta notícia per posar sobre la taula un debat força conflictiu. Una coneguda revista va publicar fa uns anys que Rociíto feia regals caríssims a Albiac i alguns critiquen aquest atreviment. «Aquí va començar la fugida de diners de la Jurado», escriu un usuari a Twitter.

Raquel Mosquera desemmascara Fidel Albiac

Fidel pot viure tranquil, ja que ningú té cap document que el deixi en evidència. L'únic que ha fet ha estat cuidar de Rocío Carrasco, segons ella mateixa. Tot i això, hi ha gent que no està disposada que la seva imatge pública millori.

Raquel Mosquera, antiga madrastra de Rociíto, assegura que l'advocat no és una bona influència i que és darrere de molts moviments. No s'atreveix a anomenar-lo, però en parla sempre que té ocasió i les seves paraules no el deixen en bon lloc.

El periodista Jesús Manuel ha parlat amb diversos testimonis d'acord amb la versió de Raquel.