Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco toca fons abans de l'estrena del documental: «Mala filla i mala mare»

Rocío Carrasco ha estat acusada d'aprofitar-se de la memòria de Rocío Jurado

Rocío Carrasco, filla i hereva de la estimadíssima Rocío Jurado, ha estat més de dues dècades guardant silenci sobre un tema espinós. El temps es va convertir en el seu botxí més gran, ja que els seus enemics van aprofitar per venjar-se'n pensant que guanyarien la batalla. No obstant això, un dia va donar un cop a la taula i va decidir revelar el seu infern personal.

Rocío Carrasco va ser reivindicada com un símbol del feminisme perquè moltes dones es van sentir identificades amb el seu relat. Segons el seu testimoni, va patir maltractaments físics i psicològics per part d'Antonio David Flores, el seu exmarit i pare dels seus dos fills. Així, en 'prime time', va posar sobre la taula alguns termes que fins ara tenien poca visibilitat, com ara la violència vicària.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Rocío Carrasco ha triomfat a Telecinco, però l'èxit no serà etern | GTRES

L'hereva universal de Rocío Jurado assegura que Antonio David li ha intentat fer mal mitjançant els fills que van tenir en comú. A partir d'aquest moment, tothom va començar a parlar de les agressions vicàries i la societat va prendre consciència del problema. Tot i això, el pas del temps ha demostrat que la història no és tan crua com volen donar a entendre.

Rocío i David Flores, els fills de Rociíto, asseguren que han intentat posar-se en contacte amb la seva mare en una infinitat d'ocasions. El problema és que Carrasco no els vol agafar el telèfon perquè encara no se sent preparada per parlar amb ells. Aquest atreviment ha servit perquè alguns dels seus enemics la titllin de «mala mare», atac que està generant polèmica.

Rocío Carrasco està a punt d'estrenar un especial, 'El último viaje de Rocío', per honorar la memòria de la seva mare morta. L'homenatge tampoc està exempt de polèmica, ja que hi ha molta gent que no hi està d'acord. Les xarxes socials s'han mobilitzat per acusar Carrasco de ser una «mala filla» per aprofitar-se de la memòria de la Jurado.

Rocío Carrasco, al límit: «No té res de feminista»

Rocío Jurado no només era una de les millors artistes del país, era el personatge més aplaudit de la premsa del cor. Tots els periodistes li rendien pleitesia, ja que va demostrar ser educada i generosa. Després de la seva mort va deixar una herència milionària, però malauradament, la seva filla Rocío no va heretar el seu poder mediàtic.

Rociíto pensava que després de protagonitzar el documental 'Contar la verdad para seguir viva' havia guanyat la batalla, però s'equivocava. En aquest programa va confessar que havia patit maltractaments per part del seu exmarit Antonio David. Gran part del públic va pensar que estava fent una gran tasca pel feminisme, encara que aquest regnat televisiu no ha durat gaire temps.

Els espectadors de Telecinco han utilitzat les xarxes socials per acusar Carrasco de ser «mala filla i mala mare». Més de 40.000 usuraris han escrit aquesta frase per demostrar que ja no són al costat de la nova reina del feminisme. «No té res de feminista i té molt d'homòfoba», escriu un usuari a Twitter.

El documental de Rocío corre perill

Rocío Carrasco, animada per l'èxit de 'Contar la verdad para seguir viva', va decidir preparar un segon documental. No obstant això, el poder mediàtic dels seus enemics cada cop és més gran i és possible que aquesta experiència no sigui tan bona com l'anterior. Les xarxes socials s'han omplert de comentaris que pretenen boicotejar la seva carrera televisiva.

L'última cosa que vol fer Rociíto és exhibir públicament l'herència secreta de Rocío Jurado. Hi ha qui considera que aquest atreviment embrutarà la memòria de la Més Gran. Recordem que ella és l'única persona de la família que sempre ha tingut una imatge impol·luta.