Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de David Flores

David Flores Carrasco, espantat: «Tu també vas intentar treure't la vida»

David Flores Carrasco recorda el seu pitjor trauma

David Flores Carrasco, net de la gran Rocío Jurado, és famós des que va néixer, però ha estat molt de temps a l'ombra. El problema és que els seus pares, Rocío Carrasco i Antonio David Flores, l'han situat al punt de mira. Tothom vol saber més coses sobre ell, i totes les polèmiques de la seva família l'acaben afectant.

David Flores Carrasco es va assabentar pels mitjans de comunicació que la seva mare, Rocío Carrasco, havia intentat treure's la vida. El públic va empatitzar amb ella i la va convertir en una estrella televisiva, ja que el seu testimoni era totalment punyent. Segons va explicar, va estar més de vint anys amagant un secret terrible: era una dona maltractada.

Imatge de Rocío Carrasco amb mascareta blava i jaqueta fúcsia caminant pel carrer
Fa uns anys, Rocío Carrasco es va intentar suïcidar | GTRES

Rocío ha estat coronada reina del feminisme perquè, segons ella, ha hagut de superar molts obstacles per a derrotar el seu botxí: Antonio David. El seu exmarit i pare dels seus dos fills suposadament va convertir la seva vida en un infern, tant, que Rociíto va estar a punt de rendir-se. Seguint el seu testimoni, es va prendre unes quantes pastilles perquè no volia seguir vivint.

Hi ha moltes cares conegudes que s'han intentat suïcidar. Sense anar més lluny, Rosa Benito, tieta de Rocío Carrasco. Lamentablement, l'última que ho ha fet ha complert els seus plans, i el país està consternat. Estem parlant de l'estimadíssima actriu Verónica Forqué, que ahir,13 de desembre, la van trobar morta al seu pis, a Madrid.

Pla general de Verónica Forqué saludant els mitjans de comunicació
Verónica Forqué es va suïcidar | GTRES

Carlota Corredera, íntima amiga de Carrasco i una de les presentadores de 'Sálvame', li ha fet una breu entrevista per a saber què pensa sobre aquest succés. «Tu també vas intentar treure't la vida», li ha recordat la gallega. La mare de David Flores no ha tingut cap més remei que recordar un dels episodis més dramàtics de la seva vida.

«Un sentiment gens bo»

David Flores sempre ha tingut una relació molt especial amb la seva mare, tot i que fa molt de temps que no parla amb ella. No seria estrany que el punyent testimoni de Rocío l'hagi acostat més a ella, ja que ha viscut episodis molt greus. Carrasco està en tractament per a intentar superar certs traumes, tot i que alguns periodistes no deixen de recordar-los-els.

Carlota Corredera ha posat sobre la taula un succés molt tràgic que va revolucionar la premsa del cor: l'intent de suïcidi de Rocío Carrasco. La veritat és que la mort de Verónica Forqué li ha remogut moltes coses. «No ho he volgut escoltar amb atenció perquè sabia que m'ocasionaria un sentiment gens bo», declara Rociíto a 'Sálvame'.

David, quan es va separar d'ella, no podia imaginar que això li faria tant de mal. De fet, no va actuar mai amb maldat. Pateix una malaltia que fa que sigui molt vulnerable, motiu pel qual és extremadament sensible. I per això tothom pensa que el  testimoni de Rociíto l'ha afectat bastant.

Rocío Carrasco, orgullosa: «una de les primeres persones»

El jove, segons han explicat diversos periodistes de Telecinco, aplaudeix el comportament de la seva mare, que ha marcat una etapa dins la premsa del cor i ha fet moltes coses que el públic considerava impossibles. Carlota Corredera assegura que va ser «una de les primeres persones a parlar de la salut mental».

Rociíto està a punt d'estrenar un segon documental amb què pretén consolidar el seu regnat, tot i que no serà fàcil. Antonio David Flores, el seu suposat botxí, té cada cop més força i pretén explicar la veritat de la seva situació televisiva. Hi ha qui assegura que aquesta versió podria destrossar el poder mediàtic de la seva ex.