Rafa Mora protagonitza una reconciliació que la seva nòvia no perdonarà

El col·laborador de 'Sálvame' ha recuperat una persona molt especial per a ell

El col·laborador de Sálvame Rafa Mora
El col·laborador de 'Sálvame' ha recuperat una persona molt especial per a ell | Telecinco

Rafa Mora s'ha desenfadat. El col·laborador de 'Sálvame' ha fet les paus amb el seu íntim amic, Iván González. Després de diversos mesos distanciats, sembla que hi ha hagut una bonica reconciliació entre tots dos.


Iván González i Rafa Mora van ser molt amics des que es van conèixer. No obstant això, amb l'arribada del nou ‘reality’ de ‘Telecinco’, ‘La Casa Fuerte’, es va girar la truita.


Una amistat trencada

Macarena, la nòvia de Rafa Mora, Iván González i la seva parella, Oriana, van passar a formar part dels participants d'aquest concurs. Lluny de portar-se bé, aquest trio no va suportar la convivència. Tot eren retrets i empipaments entre Macarena i la parella dins de ‘La Casa Fuerte’. Aquestes desavinences entre els concursants van traspassar la pantalla petita i van propiciar que Iván González i Rafa Mora trenquessin la seva amistat, ja que aquest últim considerava que el seu amic no estava fent costat a la seva parella en la seva primera experiència televisiva. A més, a això cal sumar-li que al nòvio de Macarena no li ha agradat mai la relació d'Iván González amb Oriana, i aquesta última no suporta l'amic de la seva parella.


Però tot apunta ara al fet que aquestes desavinences entre tots dos haurien acabat. Per fi Rafa Mora i Iván González haurien fet les paus, encara que, per a això, haurien necessitat l'ajuda d'un mediador, el col·laborador de 'Viva la vida', Suso Álvarez. I és que ell ha estat qui ha compartit al seu perfil d'Instagram un vídeo en el qual apareixen de nou els seus amics junts.


Una conversa pendent

«La gran xerrada esperada. Fins avui, no s'havien ajuntat ni un dia», deia Suso des del gimnàs en el qual havien quedat els tres nois. El col·laborador estava content. El dia de l'esperada reconciliació, per fi, havia arribat. Però encara que Rafa Mora i Iván González tornin a ser amics, això no significa que les seves noies estiguin d'acord amb aquesta recent decisió de les seves parelles.


Després de tot el que va patir Macarena durant el seu pas pel concurs de Telecinco, segur que a la jove li costa perdonar al que considerava un dels seus grans suports.


Comentaris

envia el comentari