L'acusació familiar que pot ensorrar del tot la imatge de Rocío Carrasco

L'oncle ha parlat sense embuts de la filla de Rocío Jurado

Rocío Carrasco
L'oncle ha parlat sense embuts de la filla de Rocío Jurado | El Español

Rocío Carrasco, la filla de 'la més gran', segueix sense oferir cap declaració sobre els temes polèmics que esquitxen la seva família. Carrasco s'ha dedicat a col·laborar de tant en tant en programes que recordaven la carrera de la seva mare, Rocío Jurado. El silenci de la col·laboradora televisiva no ha evitat que familiars amb els qui mantenia una estreta relació hagin parlat sobre la família.


Acusen de 'pessetera' la filla de Rocío Jurado

En els últims temps s'ha explicat de tot sobre Rocío Carrasco, però que un dels seus oncles més pròxims l'hagi criticat no era d'esperar. Parlem de José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, que en un moment de ràbia ha parlat sense embuts de la seva neboda, ja que les actituds que Rocío està tenint amb la família deixen al descobert com és la veritable filla de Rocío Jurado.

Fa poques hores es presentaven a Chipiona les setmanes culturals sobre Rocío Jurado, un gran esdeveniment al qual la major part de la família dels Mohedano no ha anat. Segons José Antonio, oncle de Rocío Carrasco, la seva absència estava més que justificada: «No hem anat a la presentació del cartell de la jornada perquè pel que sembla enguany no s'ha convidat a ningú, per la situació de la Covid. Ha estat una cosa simplement per a la premsa».


Les dures paraules de l'oncle

Aprofitant el moment, José Antonio ha dit davant les càmeres paraules molt fortes, que desacrediten Rocío Carrasco, assegurant que la jove només va als homenatges de Rocío Jurado si rep alguna mena de benefici econòmic. «Rocío mai ha volgut res amb l'associació; se l'ha convidat a tots els actes, se li han comunicat totes les coses i ella no ha volgut res. Llavors el que fèiem nosaltres eren, segons ella, homenatges que no s'havien de fer. I els homenatges en els quals es cobraven diners, sí que estaven bé i eren homenatges», sentenciava l'oncle de Rocío.


Comentaris

envia el comentari