Natalia Escudero en directe a 'La Mañana'

Vídeo: Una reportera de 'La mañana de la 1' guanya el 'Gordo' i avisa que demà no anirà a treballar

La reportera va comprar el número després de fer un reportatge a l'administració premiada

Televisió Espanyola ha seguit la retransmisió del sorteig de la Loteria de Nadal amb una edició especial de 'La mañana de la 1', on María Casado ha connectat amb vint punts diferents de l'Estat per conèixer alguns dels agraciats del 'Gordo'.  En una primera connexió ens sorprenia la reportera Natalia Escudero des de Sant Vicenç del Raspeig, Alicant, amb una felicitat desmesurada i un entusiasme que fins i tot ha sorprès als presentadors del programa.

Davant d'aquesta situació, María Casado li ha dit que la seva companya estava tan contenta que semblava que li hagués tocat a ella. Tot seguit, la reportera li ha respost que si, que ella portava un dels números agraciats amb el primer premi.

Doblament premiada

Mentre la reportera explicava els detalls del premi i presentava alguns dels agraciats,  ha aprofitat per a dirigir-se a la directora del programa, advertint que demà dilluns no aniria a treballar. Casado ho rebia entre riures, encara sense creure's que la seva companya havia estat agraciada. En una altra connexió la reportera tornava a referir-se al premi i apareixia amb un carro de la compra, on deia que guardaria tots els diners que havia guanyat. Veient el seu compte de Twitter hem pogut veure que  l'any passat també va ser agraciada pel sorteig de Nadal.

També et pot interessar...