El retorn de 'Gran Hermano' d'anònims podria ser una realitat

Els seguidors de 'Gran Hermano' ja fan festa amb el tuit del programa que insinua la recuperació del format d'anònims per aquest any

'Gran Hermano' podria tornar de nou
'Gran Hermano' podria tornar de nou | TELECINCO

Bones notícies pels seguidors de ‘Gran Hermano’. Telecinco ha deixat anar la possibilitat que el ‘reality’ més longeu de la història televisiva del nostre país pugui tornar en la seva mítica edició d'anònims. Des que la telerealitat s’estrenés l’any 2000 de la mà de ‘Gran Hermano’, el concurs es va convertir en l’eix principal de la cadena, repetint èxit any rere any i arribant a la xifra de 18 edicions.

Malgrat l’èxit obtingut, però, des que Mercedes Milá fos substituïda per Jorge Javier Vázquez, ‘Gran Hermano’ ja no va tornar a ser el mateix pels televidents, disminuint la seva bona acollida en una edició, la del 2017, que va caure en audiència estrepitosament. D’aquesta manera, la cadena va decidir no repetir més el seu fracàs i deixar d’emetre el concurs en la versió d’anònims.

 

L'aposta de Mediaset per l'edició de famosos

Va ser aleshores quan Telecinco va decidir apostar fort per l’edició de famosos, estrenant ‘GH VIP 6’ en lloc de l’original, i aconseguint d’aquesta manera grans quotes d’audiència que van fer repetir el programa: Immediatament després de la finalització de ‘GH VIP 6’, s’estrenava ‘GH DÚO’, amb els famosos com a protagonistes també, en un intent d'aprofitar el seguiment del format i esdevenint tot un èxit.

Després de tot però, sembla que Telecinco ha escoltat la demanda dels seus espectadors de tornar al format d’anònims i ha donat senyals a les seves xarxes sobre un possible retorn del ‘Gran Hermano’ original. Fa uns dies, en el Twitter de ‘Gran Hermano’ apareixia aquesta pregunta: «Hola. M’acabo de despertar d’una llarga migdiada. Què m’he perdut?».

 

Immediatament, tots els fans i seguidors del programa es tornaven eufòrics amb la idea del retorn del mític concurs en la versió d’anònims i inundaven el mur de comentaris: «Volem GH 19 d’anònims, torneu-nos el nostre programa i doneu-nos un respir de tant ‘famoseig’», «GH anònims ja. Ho necessitem, estem cansats de tant GH de famosos...», exclamaven alguns seguidors. De seguida van començar les propostes i els suggeriments per part dels internautes del que hauria de ser aquesta nova edició del ‘reality’, que inclús podria ser estrenat aquest mateix 2019.

 

Comentaris

envia el comentari