Les parelles concursants de La Isla de las Tentaciones 3 a la platja

El retorn de 'La Última Tentación' no decep i incendia les xarxes: «La intensitat»

El 'reality' d'infidelitats ha tornat a Telecinco i Twitter ha començat a cremar

'La Última Tentación' s'ha estrenat amb magnificència, deixant moments per al record des del primer capítol. Així, els retrobaments entre els protagonistes del 'reality' han aconseguit incendiar les xarxes.

En aquesta nova edició, podrem gaudir novament de les parelles més carismàtiques del programa: Fani i Christopher, Isaac i Lucía, Patry i Lester, Mayka i Alejandro, i Andrea i Roberto. El principal objectiu dels protagonistes és solucionar els comptes pendents que van deixar a República Dominicana.

Així mateix, els fans esperaven amb ànsia que Isaac i Marina es veiessin les cares després del que va passar quan van abandonar junts 'La Isla'. Ella li va ser infidel a la seva parella, Jesús, i va decidir apostar per Isaac, però un cop fora les coses van fer un gir radical.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

'El Lobo' s'adonava que havia començat a sentir coses per Lucía, una altra de les participants i amiga de Marina, el qual donava peu a un autèntic triangle amorós.

Així doncs, un dels grans moments de la nit va ser l'esperat retrobament entre els dos després de mesos sense veure's. I Twitter, com és habitual, no va decebre donant lloc a divertits 'memes'.

Només aterrar a l'illa, les parelles havien d'enfrontar-se a un dur tràngol, ja que descobrien que haurien d'afrontar l'experiència per separat. Una cosa, que portava a Lucía fins al punt de voler abandonar per la por que tenia al fet que les coses poguessin sortir malament.

D'aquesta manera se separaven en dos grups mixtos que hauran d'enfrontar-se al seu passat, solucionant els seus problemes amb les seves exparelles i altres temptadors.

A més, es descobrien detalls fins ara desconeguts, com les nombroses traïcions d'Isaac a Marina. I és que la gaditana arribava molt molesta a la foguera de confrontació assegurant que no tenia ganes ni de mirar a la cara al seu ex.

La venjança de Marina contra Isaac i Lucía

«No em ve de gust, no em surt. Una persona que s'ha rigut de mi i m'ha fet el mal que m'ha fet no es mereix res», li confessava a Sandra Barneda.

«Ho he passat molt malament. M'han fet mal», assegurava. «No li miro perquè em fa fàstic i el que em va fer va ser una marranada, em fa vergonya».

Marina tampoc es mossegava la llengua a l'hora d'apuntar que Isaac s'havia arribat a ficar al llit amb Lucía estant amb ella, a més d'enviar-li imatges pujades de to. Una versió que dista molt de la que van compartir públicament, ja que sempre van sostenir que la seva relació va començar arran d'haver trencat amb la 'influencer'.

La història sense fi d'Andrea i Óscar

D'altra banda, les xarxes també al·lucinaven amb la complicitat i les espurnes que semblaven saltar entre Andrea i Óscar. En la primera edició del 'reality', Andrea entrava amb el seu xicot, Ismael, a posar-se a prova, però ella va acabar caient en la temptació.

Així acabava en braços d'Óscar, amb qui tractava de mantenir una relació fora, però lamentablement no funcionava. Davant d'això, tots dos van seguir camins diferents, tornant de nou a 'La Isla' com a temptadors, encara que sembla que segueixen amb l'espineta clavada al cor.

D'aquesta manera, molts sospiten que acabaran junts novament i que seran incapaços de resistir-se. Li serà infidel Andrea a la seva parella?

La innegable química entre Mayka i Pablo

Una altra parelleta que també tenia molts comptes pendents és la de Mayka i Pablo. Tot i que ella li va ser infidel en la seva edició, sembla que encara hi ha una gran connexió entre tots dos.

Fins i tot van arribar a destapar que ella havia intentat tornar amb ell fa molt poc, tot i que va rebre una negativa per part del DJ. Llavors, aconseguirà tornar a unir-los 'La Isla'?

Mayka assegura que està enamorada de la seva actual parella, Alejandro, amb el que porta tot just tres mesos. No obstant això, caldrà esperar per veure com acaba tota aquesta història, encara que els fans estan desitjant tornar a veure'ls junts.