Primer pla de Jorge Javier Vázquez amb posat seriós

Revelen què ha passat amb el català Jorge Javier Vázquez i perquè no està a Telecinco

Jorge Javier fa diversos dies que no dona senyals de vida

Jorge Javier Vázquez està desaparegut des de fa uns dies d'una manera molt estranya. El presentador de Sálvame no ha donat senyals de vida durant la darrera setmana. Aquesta absència ha fet saltar les alarmes a Telecinco a causa de com s'està notant en les audiències la falta del seu gran referent.

L'última vegada que vam veure el presentador català va ser dissabte passat, quan es va posar al capdavant de Sábado Deluxe, com fa des de fa 13 anys. Un fet que no és normal en el conductor de Sálvame, que poques vegades s'absenta del programa si no hi ha unes vacances d'estiu o ponts pel mig.

El cas és que ha cridat seriosament l'atenció el que va passar amb el comunicador de Badalona. Aquest ha passat el darrer any d'una forma molt tempestuosa, especialment en l'àmbit professional, i no ha aparegut com ho havia de fer al plató de Sálvame Naranja. A més, els últims dies ha perdut el seu gos Travis, cosa que l'ha deixat totalment trencat.

Fa molts dies que Jorge Javier no apareix per Telecinco

Els espectadors de Telecinco veien com el programa de les tardes no començava de la manera que és habitual, com ho feia de dilluns a dimecres durant les últimes setmanes. I és que Jorge Javier no sortia en pantalla a les quatre de la tarda com tots els espectadors fidels del programa esperaven.

Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame Naranja'
Fa dies que Jorge Javier Vázquez no apareix pel plató de Telecinco. | Telecinco
 

Tots saben que aquest, des que va començar Supervivientes i Sábado Deluxe va passar dels divendres als dissabtes, apareix tres dies a la setmana. I és que presenta tres jornades consecutives el programa de La Fábrica de la Tele tret que tingui algun contratemps.

En cas de motius de salut o, fins i tot, per motius professionals, el programa de Telecinco sempre ha informat la seva audiència. Per norma, se'ls ha comunicat, a través dels presentadors o de la direcció, el motiu pel qual no pot presentar el bo de Jorge Javier.

'Sálvame' no dona resposta

El que és més estrany de tot és que dilluns passat vèiem Terelu Campos copresentant amb Maria Patiño i Adela González. Una cosa a què no ens tenia acostumats la cadena de Mediaset. Ara tothom es pregunta on és Jorge Javier i per què no ha donat la cara aquests tres primers dies de programa de l'actual setmana.

Acomiadament entre Jorge Javier i David Valldeperas
Ningú sap què li ha passat a Jorge Javier i que ha fet que hagi deixat de presentar 'Sálvame'. | Mediaset

 

Per si no n'hi hagués prou, les xarxes socials del comunicador català tampoc donen gaires pistes sobre el parador del presentador.

Fa diversos dies, set exactament, que aquest no publica cap post al seu compte oficial d'Instagram. I tampoc se'l veu gaire actiu a Twitter, on sol compartir cada setmana els articles que escriu per a la revista Lecturas.

El motiu pel qual Jorge Javier ja no surt a la televisió

El cas és que tot apunta que el bo de Jorge es podria haver agafat una setmana de descans després de veure com moria el seu gos Travis.

Jorge Javier Vázquez amb els seus gossos
Jorge Javier Vázquez podria estar prenent-se uns dies de descans. | Instagram
 

Alhora, el català també podria estar malalt. I no vol alarmar els seus seguidors, esperant a recuperar-se per tornar amb més força al plató.

Un altre aspecte destacable és que sol ser habitual que el seu nom surti a les notes de premsa avançant els detalls de la gala Supervivientes. Aquesta setmana, a la referent a la gala d'avui el nom del català no ve per enlloc.

Per tant, hi ha molts dubtes sobre si el presentador estarà aquesta nit al capdavant de Supervivientes com és normal. O si haurà d'agafar les regnes Carlos Sobera o Ion Aramendi.

▶️ José Ortega Cano estalla y amenaza a un periodista en pleno Rocío