Muntatge de fotos de María Patiño i el seu marit Ricardo Rodríguez.

Ricardo, el marit de María Patiño, s'amaga després de prendre-li la feina a Kiko Rivera

Ricardo ha deixat sola María Patiño en un moment fonamental

Ricardo Rodríguez, actor de professió, és el centre d'atenció perquè manté una relació matrimonial amb la periodista María Patiño.

En cap moment no ha volgut formar part del món del cor, però el seu nom ha ocupat els titulars de moltes publicacions. L'artista va acceptar una oferta que va acabar amb una de les feines de Kiko Rivera i des de llavors tothom el coneix.

Ricardo Rodríguez és una persona discreta que no ha cridat mai l'atenció de la premsa rosa, però és inevitable no parlar d'ell. María Patiño és una de les presentadores més poderoses de Telecinco i la seva repercussió mediàtica és cada cop més gran.

La gallega s'ha pres un descans per gaudir del seu temps lliure i ha reaparegut acompanyada del seu marit.

Ricardo Rodríguez i María Patiño pel carrer.
Ricardo Rodríguez entén i respecta la feina de María Patiño. | Europa Press
 

Ricardo coneix tots els secrets de la presentadora, però en cap moment ha filtrat informació compromesa sobre ella. Mai no ha parlat amb els reporters sobre temes compromesos i sempre s'ha mostrat molt educat amb tots els mitjans de comunicació.

Entén que és al costat d'una persona coneguda i aquest és el preu que ha de pagar.

María no ha presentat les dues darreres emissions de Socialité i el cert és que tenia un bon motiu: estava desconnectant de la pressió televisiva.

Una coneguda agència de premsa l'ha trobat al nou concert que ha fet Ainhoa Arteta. La gallega anava acompanyada de Ricardo, però no l'ha deixat sola davant el perill i s'ha amagat.

L'actor no vol parlar amb els reporters, ja que és conscient que li poden preguntar per temes massa compromesos. Fa uns mesos v veure la llum una notícia que no va deixar indiferent ningú i que afectava Kiko Rivera de manera directa.

Rodríguez es va convertir en el protagonista d'un anunci publicitari que l'anterior campanya havia contractat el DJ.

María Patiño revela el gran secret de Ricardo

Ricardo Rodríguez fa molts anys que és al costat de María i junts han aconseguit formar una parella que s'ha convertit en l'enveja de tothom. La presentadora ha revelat el misteri de la seva relació: tots dos són molt independents i respectuosos.

Segons ha comentat recentment, «estar compenetrats i tenir molta independència» són les dues claus del matrimoni.

Kiko Rivera s'haurà quedat sorprès en veure Rodríguez i possiblement haurà recordat que va ser ell qui li va treure la seva gran feina.

El fill d'Isabel Pantoja va fer una campanya publicitària d'un restaurant de menjar ràpid, però aquesta feina no li va durar gaire temps. El marit de Patiño va prendre el relleu amb una habilitat excepcional, ja que ell sí que és actor i sap com fer-ho.

La presentadora de Socialité no té el costum de parlar sobre la seva vida privada, però sempre es mostra amable i educada amb els reporters. Abans de brillar als platós de televisió perseguia famosos per intentar descobrir els seus secrets, per això sap com n'és d'important ser cordial.

La gallega té molt bona fama perquè sempre és generosa i transmet informació valuosa.

Ricardo Rodríguez no ha ajudat un company de Maria

María Patiño és un autèntic animal televisiu i triomfa en tots els reptes que es proposa, per això mai no deixa de somiar. Fa un temps va interpretar un petit personatge en un curt que va passar desapercebut, però que per a ella va ser rellevant.

El seu company Hernández també vol ser actor, encara que la periodista no li ha donat cap consell perquè no se sent amb prou autoritat.

El marit de Patiño tampoc ha ajudat Kiko, ja que possiblement la seva relació sigui pràcticament inexistent.

El col·laborador gaudeix d'un cercle d'amistats força tancat i no perd el temps a conèixer altres persones. Tindria molt a aprendre de Rodríguez, ja que ha participat en projectes importants.