Rocío Carrasco en el documental que Mediaset ha estrenat sobre la seva vida

Rocío Carrasco pateix un contratemps durant la visita a Chipiona: S'està recuperant

La filla de Rocío Jurado s'ha vist superada per les emocions

Rocío Carrasco ha passat d'estar a l'ombra del focus mediàtic i de ser la persona assenyalada a, de cop, comptar amb una gran legió de seguidors que li donen suport, se la creuen i aplaudeixen cada un dels passos que fa, ja que el seu dur testimoni s'entén com un cant a la llibertat, a l'empoderament i a la fi de la pressió de l'home sobre la dona. Ja no té por i va a totes, i com a mostra d'això la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', la qual finalitzarà demà les seves emissions a Telecinco després de dotze episodis i dues entrevistes en rigorós directe.

Per celebrar l'èxit de la docu-sèrie, Telecinco ha preparat demà un colofó final amb un especial en directe en el qual Carrasco respondrà a totes aquelles preguntes i temes que han quedat en l'aire des que comencés la sèrie-documental. Per aconseguir aquest ambient festiu, el programa ha tancat la participació de tres concursants d'Eurovisió i que actuaran en directe i a més, també podrem veure un document audiovisual únic i que s'ha gravat per a l'ocasió. Gràcies a persones que es trobaven aquests dies a Chipiona, la localitat natal de Rocío Jurado, hem pogut saber que la seva filla ha estat allà amb un equip del programa gravant unes imatges i que segurament podrem veure en l'especial de demà.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Per les imatges filtrades hem pogut veure que Rocío va a visitar la seva mare al cementiri i recorre molts dels carrers que ja formen part de la seva memòria i de la seva història, la mateixa que ha compartit amb tots els espanyols que l'han volgut acompanyar durant totes aquestes setmanes. Segons sembla, aquesta visita ha aixecat un gran enrenou entre la població, que s'ha amuntegat a les portes del cementiri per poder veure a Carrasco. Aquesta pressió mediàtica i tot el que està passant en els últims mesos, ha fet que la protagonista de la docu-sèrie s'hagi sentit superada per la situació i hagi patit un petit contratemps de salut durant la seva visita al seu poble natal.

Així ho ha volgut manifestar Carlota Corredera al plató de 'Sálvame', on ha confirmat els rumors que estan circulant en les últimes hores: Rocío es troba a Chipiona per motius laborals i que per això ha pogut ser vista amb diferents membres de la productora. El resultat d'aquesta visita es podrà veure en l'especial de demà, però de moment, sí que s'ha pogut confirmar que Carrasco ha patit un atac d'ansietat en retrobar-se amb el monument de la seva mare, en un moment en el qual s'està tornant a remoure tota la història familiar amb les seves confessions i que han commogut a tot un país.

Chipiona està amb Rocío

A 'Sálvame' han volgut també deixar molt clar el posicionament que té el poble de Chipiona al voltant de tot allò que està succeint amb la família Mohedano. Malgrat que la família ha utilitzat la població com a centre de l'homenatge i de les llàgrimes que van abocar el cap de setmana sobre l'estàtua de 'la més gran', el consistori ha emès un comunicat on mostren el seu suport més absolut a Rocío Carrasco. I, a més, aclareixen que sempre l'han recolzat en tot allò que es refereix a la memòria de la seva mare, recordant que ells mai s'han oposat a l'obertura del museu homenatge de l'artista, el qual segueix paralitzat per les discrepàncies que hi ha dins de la família.