Imatge de Rocío Carrasco a la seva docusèrie, 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'

Rocío Carrasco arriba trepitjant fort i es cobra la seva primera víctima a 'Sálvame'

La filla de 'la més gran' ha posat una sèrie de condicions per a treballar al programa

Ahir, 5 de juliol, Rocío Carrasco va acudir a 'Sálvame' disposada a arrasar amb tot, i és que, tal com va informar Jorge Javier Vázquez, és el nou fitxatge estrella del programa.

Unes hores abans, la mateixa Rocío assegurava que «fa temps que no estava tan contenta», de manera que aquest projecte li fa molta il·lusió. El que està clar és que la filla de 'la més gran' ha arribat per a quedar-se. I així ho farà.

Els col·laboradors segueixen especulant sobre el lloc que ocuparà dins de l'equip. Presentadora, col·laboradora o síndica de l'audiència? Cadascú té la seva pròpia opinió. Tindrà la seva pròpia secció?

El que està clar és que Carrasco ja ha mogut fitxa, i ha començat vetant Lydia Lozano. Així ho ha anunciat Jorge Javier. Per la seva banda, la tertuliana s'ha quedat de pedra en assabentar-se d'aquesta decisió tan inesperada.

La notícia va sortir a la llum durant el cap de setmana, igual que els rumors sobre el motiu pel qual Rociíto acudiria a 'Sálvame'.

Rocío Carrasco, nou fitxatge estrella de 'Sálvame'

Les apostes anaven des d'un embaràs al  retorn definitiu de Rocío com a col·laboradora en algun programa. 

«Rocío Carrasco té quatre desitjos per complir, i són aquests: el primer, anunciar que està embarassada, cosa que li fa moltíssima il·lusió», començava enumerant María Patiño. Ella mateixa va assenyalar que li agradaria tornar a ser mare.

«És una de les coses que volia fer, però caldrà esperar a dilluns per a saber-ho», assegurava als mitjans que la interpel·laven.

«El segon, que per fi s'obri a Chipiona el museu de Rocío Jurado, que també li fa molta il·lusió».

«El tercer, que es reobri la causa judicial contra Antonio David Flores per maltractaments, i el quart, tornar a la televisió com a defensora de l'audiència», prosseguia Patiño.

Des del 2 de juny, dia en què es va emetre l'últim episodi de la seva docusèrie. 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva', no l'havíem tornat a veure a la televisió. Per tant, aquesta gran reaparició mantenia tothom en suspens.

L'amistat que uneix la filla de Rocío Jurado i David Valldeperas, productor de 'Sálvame', pot haver tingut molt a veure amb la decisió.

Carrasco confia molt en el seu amic i àngel de la guarda, ja que l'ha ajudat en els seus pitjors moments. D'aquesta manera, se les hauria enginyat per donar el cop definitiu a Antonio David.

L'exguàrdia civil denunciava la manera com el van acomiadar del programa al qual ha dedicat tants anys, i aquest moviment de Rociíto podria fer-li bastant de mal.

La mare dels seus fills no només ha destruït la seva imatge, deixant-lo com un maltractador, sinó que li ha pres el lloc de feina.

Valldeperas assegurava que havia vist patir molt la seva amiga i que «després que hagi aconseguit explicar la seva història, la veig més alliberada i contenta, i això em produeix felicitat».

Però quin és el paper que el seu gran amic haurà assignat a Carrasco a 'Sálvame'?

De moment, Jorge Javier va anunciar que d'aquí a poc es prendrà unes vacances. Així, la possibilitat que Rociíto es converteixi en la nova presentadora del format guanya força per moments.

No obstant això, hi ha qui, com Belén Esteban, no l'acaba de veure presentant un programa com aquest.

El que tenen clar és que és molt poc probable que parli sobre la seva vida, perquè ja l'ha explicat a la docusèrie. A més, està en plena gravació de la segona part, 'En el nombre de Rocío', on carregarà contra la seva família.