Rocío Carrasco motiu d'una gran disputa dins de 'Gran Hermano VIP'

Alba Carrillo ha començat a fer campanya a favor de la seva amiga Rocío Carrasco dins de la casa de 'Gran Hermano VIP'. Antonio David no ho ha sabut encaixar.

Rocío Carrasco ha fet 42 anys
Rocío Carrasco no té relació amb els seus fills des de molt temps enrere | CatalunyaDiari.cat

Fins ara el testimoni d'Antonio David Flores en relació als seus fills i la seva exdona Rocío Carrasco, no s'havia posat entredit dins de la casa de 'Gran Hermano VIP'. Això ja seria història i les que havien estat les seves amigues dins del concurs, Noemi Salazar i Estela Grande, comencen a qüestionar-lo i a recolzar parcialment la posició d'Alba Carrillo, convertida en la gran defensora de Rocío Carrasco dins de la casa més famosa de la televisió.

Certament, Antonio David i Alba Carrillo van fer un acord en el qual es comprometien a no parlar de les seves respectives exparelles i centrar-se només en l'actualitat dins del concurs, però sembla que aquest acord ha saltat pels aires. Per si no n'hi hagués prou, Alba Carrillo també ha retret a Antonio David haver parlat de Feliciano López, el seu exmarit. Davant d'aquesta declaració, Antonio David ha dit que no és la mateixa situació i ha taxat directament a Carillo de tenir un joc molt brut.

La defensa de Rocío Flores 

Un cop emès el vídeo on es pot veure a Alba Carillo explicant coses sobre Antonio David i Rocío Carrasco a les seves companyes, Jorge Javier Vázquez ha preguntat a la filla d'aquests la seva opinió. Ella de nou s'ha posicionat a favor del seu pare, al·legant que a Alba li falten moltes dades per poder fer sentències d'aquest tipus.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari