Rocío Flores gira radicalment la seva estratègia a 'Supervivientes'

La filla d'Antonio David Flores ha mostrat la seva faceta més reconciliadora

Rocío Flores pensativa a 'Supervivientes'
Rocío Flores gira radicalment la seva estratègia a 'Supervivientes' | Mediaset

Ja són menys concursants els que queden en aquesta edició de 'Supervivientes' tan especial. Per aquest motiu, els grups es van unificar, ajuntant així a companys que durant les primeres setmanes de concurs no se suportaven, com és el cas de Rocío Flores i Yiya.

Resulta que aquesta unificació està aconseguint un fet insòlit i que mai es creia que podria succeir. Parlem d'una possible reconciliació entre Rocío Flores i la seva arxienemiga a l'illa, Yiya, que fins i tot va arribar a ser nominada per l'organització per insultar de forma molt despectiva la filla d'Antonio David Flores, dient-li «morsa».

Les discussions entre les dues han estat molt dures al llarg del 'reality'. Rocío Flores en una ocasió va haver de ser atesa pels metges després d'algun dels seus durs enfrontaments, provocant-li quadres d'ansietat. Per la seva banda, Yiya sempre s'ha mostrat més forta en les discussions fins i tot abans d'arribar a l'illa, ja que a l'hotel on estaven allotjades ja hi va haver la primera baralla entre les dues.

Totes dues estaven en grups separats, de manera que només es veien en ocasions puntuals, cosa que va alegrar molt a la filla d'Antonio David Flores. Ara amb la unificació no els ha quedat més remei que conviure juntes.

La reconciliació és possible

El que podria haver estat un autèntic caos s'ha convertit en tot el contrari, una convivència pacífica. Fins i tot les dues fan activitats juntes, un fet que ha deixat alguns dels seus companys al·lucinant. «Flores, vine amb mi a recollir cocos», li deia Yiya a Rocío, mentre que la filla de Rocío Carrasco acceptava amb bon humor.

Dijous que ve es veurà en les nominacions si aquest bon ambient és definitiu o no, ja que sempre que han pogut s'han nominat. «No ens hem reconciliat, la tracto com un company més i, de moment, la cosa va bé», va explicar Rocío Flores a Jordi González.

Antonio David Flores, des de plató, ha explicat que la seva filla no és gens rancorosa, de manera que fins i tot podria existir la possibilitat d'iniciar una bona relació amb Yiya.


Comentaris

envia el comentari