Rocío Flores, a punt de ser acomiadada: Hi ha sospites que ha traït a Telecinco

Avui hem conegut el contingut de la conversa que va tenir Rocío Flores amb el director de 'Sálvame'

Telecinco i 'Sálvame' saben molt bé com generar continguts de forma diària. Sense cap dubte i, encara que han passat diverses setmanes, el tema de la docu-sèrie de Rocío Carrasco segueix generant polèmica i els espectadors segueixen al·lucinant amb tot el que es va coneixent, ja que ajuden a dibuixar els diferents personatges de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. En el primer especial del documental, es va saber que Rocío Flores havia intentat entrar per telèfon al plató per explicar-se sobre algunes de les coses que havia dit la seva mare.

No obstant això, després vam saber que el director del programa havia decidit no deixar-la entrar en directe, considerant que no era el moment i que potser, aquesta trucada complicaria molt més les coses. El contingut d'aquesta conversa amb Alberto Díaz, director de 'Sálvame' i dels especials de Rocío Carrasco, no s'ha conegut fins avui, però aquesta mateixa tarda, s'han donat algunes pistes i que de nou, no deixen gens bé a la filla d'Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Recordem que el dia posterior a l'estrena de la docu-sèrie, Rocío Flores va dir en les seves xarxes socials que va intentar entrar per telèfon a l'especial, però que la direcció va considerar que no era el moment. Doncs bé, atenció perquè la bona voluntat de Rocío no seria per a tant, i és que, pel que sembla, tant el to de la jove cap al responsable del programa no era per a res gens conciliador.

El més sorprenent és que Rocío Flores hauria traït a Telecinco amb una estratègia que, suposadament, li seria molt familiar. 'Sálvame' ha assegurat que hi ha sospites que la jove hauria gravat sense consentiment la gravació que va tenir amb el director de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. El motiu d'aquest enregistrament es desconeix, però segurament es deu al fet que la jove no voldria que després es tergiversés el motiu pel qual no li van deixar entrar en directe. D'aquesta manera, ella tenia una prova per demostrar que sí que hauria sol·licitat participar en aquest format.

Abans va intentar-ho amb Jorge Javier i Belén Esteban

Alberto Díaz no va ser el primer objectiu de Rocío Flores. Abans de contactar amb el màxim responsable del programa, va intentar posar-se en contacte amb Jorge Javier Vázquez i que, segons sembla, no va veure les trucades perquè tenia el mòbil en silenci. Així doncs, també va provar de contactar amb la seva amiga Belén Esteban i que segons sembla, tampoc va respondre a les seves trucades.

De totes maneres, és estranya la manera que té Rocío Flores de fugir del focus mediàtic i és que, mentre que pel carrer intenta esquivar la premsa i no fer cap mena de declaracions, després no té problema a acceptar ofertes, amb previ pagament, per seguir parlant de la seva família i de tota l'actualitat que envolta a la seva família. De fet, quan va arribar a la seva majoria d'edat, el seu pare va assegurar que la seva filla no tenia gens d'interès a la televisió, però com n'estava d'equivocat!

Rocío Flores va començar a la televisió com una turmentada defensora del seu pare a 'Gran Hermano VIP' i mentre amb una mà s'eixugava les llàgrimes que li provocaven els platós, amb l'altra signava un contracte per convertir-se ella en concursant de 'Supervivientes'. Després no ha parat de sortir en revistes i d'aparèixer en els mitjans col·laborant en tota mena de formats.

Ara, la jove acumula diversos dies de treball en Telecinco, tant en el programa d'Ana Rosa Quintana com també en els debats i les gales de 'Supervivientes', format en el qual es troba concursant Olga Moreno, la dona del seu pare, a qui tampoc li agradava la televisió, però que ara, ja li agrada una mica més.


Comentaris

envia el comentari